Gå tilbake til:
Du er her:

Se vårens kurs og aktiviteter for barn og unge

Det finnes gode tilbud mange steder rundt i Bergen for barn og unge som ønsker å oppleve eller lære noe nytt, eller bare vil ha et sted å henge med venner. Se oversikten over aktivitetstilbudet for våren 2019.

Både kurs og klubb

På kommunens kurs kan du prøve deg på alt fra trommer, til fotografering, akvarellmaling og moderne dans. Kursene har påmelding via deltager.no/BK, har deltakeravgift, og er avgrenset til et visst antall ganger. I tillegg finnes det en rekker juniorklubber, ungdomsklubber og andre tilbud som følger skoleåret. Her kan du henge med andre eller prøve deg på ulike aktiviteter. De fleste klubbtilbudene er gratis, men noen få har en medlemsavgift. Les mer om kommunens klubbtilbud her.

Les mer ved å klikke deg inn på hvert enkelt tilbud i listen under, og finn den aktiviteten og det tilbudet som passer DEG best!

Også ikke-kommunale tilbud

Listen inkluderer også noen relevante tilbud i regi av andre enn kommunen (frivillige organisasjoner og foretak/bedrifter). Dette er imidlertid ikke en uttømmende oversikt - ta gjerne kontakt med ditt lokale kulturkontor dersom du lurer på hva som finnes i ditt nærmiljø.

Listen oppdateres fortløpende etterhvert som nye tilbud blir meldt inn til oss

Arna

Fana

Fyllingsdalen

Hangout for ungdom. Heng med venner, spill playstation eller vær med på ulike aktiviteter. Torsdager kl. 18.00-21.00. I regi av Magneten frivilligsentral, Spelhaugen 12.

Laksevåg

Landås

Loddefjord

  • Tilbud i regi av andre:
    • GG Bergen - Loddefjord (for ungdom). Elvetun ungdomshus, tirsdager og torsdager kl. 17.00-21.00. Sosial gaming, primært pc. Ta med maskin selv eller lån av oss.
    • Vestkant trial. Trialkjøring for barn og unge i området ved Sandgotna skole, Loddefjord. For nybegynnere og viderekomne.

Løvstakksiden/Solheimsviken

Sentrum og Sandviken

Ytrebygda

  • Tilbud i regi av andre:
    • Søreide ungdomshus. Klubb for ungdom fra 6. trinn. Torsdag og fredag. Arr: Moby-stiftelsen. Mer info på Facebook.

Åsane

Undervisning i regi av Bergen kulturskole

Drømmer du om å mestre et instrument, eller bli god på sang, dans, teater eller visuell kunst? Les mer om kulturskolens tilbud, ledige plasser, søknadsfrister og arrangementer: bergen.kommune.no/kulturskolen

Barnas kulturhus - forestillinger, verksteder og festivaler for barn og familier.

Velkommen til et nytt semester med forestillinger, verksteder og festivaler! Klikk her for å se program og lese mer om oss.

Barnelørdag - forestillinger for barnefamilier i Bergen

Forestillingene er fordelt på ulike spillesteder spredt rundt i de ulike delene av Bergen. Klikk her for å se vårens program og lese mer om konseptet. Du finner oss også på Facebook.

PopLAB - åpent kreativt verksted for hele familien

På tre ulike steder i Bergen kan alle mellom 0 og 100 år få utforske sin kreativitet med form og farge. Det hele er gratis og uten påmelding. Les mer om PopLAB her.