Gå tilbake til:
Du er her:

Psykisk helse

Søker utøvere til Den kulturelle lykkepillen for 2020

Den kulturelle lykkepillen tilbyr kulturprogram på ulike aktivitetshus og møteplasser innen psykisk helse. Har du et tilbud som kan passe?

Ny utstilling i KKPH Nettgalleri

I nettutstillingen "Kaleidoskop" kan vi se grafikk og malerier av Grete Kjerulf Thrap. Tittelen refererer til maleriene, som alle bærer med seg en sterk formidling av lys.

4. desember kl 12.00

Syng sammen på Amalie Skrams hus

Liker du å synge? I høst får du én onsdag i måneden muligheten til å synge sammen med andre, under kyndig ledelse av Marion Rodgers Løseth.

5. desember kl. 18.00.

Lansering av jubileumsutgave av tidsskriftet Kraftverk

Kunst, kultur og psykisk helse(KKPH) lanserer Kraftverk 60 på Amalie Skrams hus. Det blir både opplesing av tekster og premiere på forestillingen "Kraftverk - fra tekst til scene"

Se nettutstillingen Luftballonger

Christoffer Sundt sine luftballonger gir assosiasjoner til drømmer, fantasier og det å fly av sted. Se objektene i nettgalleriet til Kunst, kultur og psykisk helse.

Fargerik ekspresjonisme på vårens nettutstilling fra KKPH

Kunst, kultur og psykisk helse har lansert en ny fargerik nettutstilling. Denne gangen er det Melches´ ekspresjonistiske fortellinger som vises. God fornøyelse!

Ønsker du å få din tekst trykket i Kraftverk?

Tidskriftet Kraftverk nr. 60 har temaet "tid". Fristen for innsending av tekster for vurdering er 2. mai.

Kurs i tegning og maleri

Kunst, kultur og psykisk helse tilbyr denne våren kurs i tegning og maleri.

Tilrettelagte møteplasser for mennesker med psykiske helseplager

Du som trenger å være del av et fellesskap som kan bidra til å bygge mestringsfølelse og sosial trygghet, er velkommen til våre tilrettelagte møteplasser.

Tilrettelagte møteplasser for ungdom med psykiske helseplager

Ungdom i alderen 13-20 år som trenger å være del av et fellesskap som kan bidra til å bygge mestringsfølelse og sosial trygghet, er velkommen til våre tilrettelagte møteplasser.

Tankerom, Kraftverk, konserter, konferanser/foredrag og nettgalleri

Kunst, kultur og psykiske helse arrangerer en rekke kulturaktiviteter for mennesker med psykiske helseplager. Alle instruktører er profesjonelle utøvere.

Tilrettelagte møteplasser for unge med psykiske helseplager

Du som trenger å være del av et fellesskap som kan bidra til å bygge mestringsfølelse og sosial trygghet, er velkommen til våre tilrettelagte møteplasser.

KUNST, KULTUR OG PSYKISK HELSE søker profesjonelle utøvere

Vi søker profesjonelle utøvere innen ulike kunstarter, som musikk/drama/visuelle uttrykk/litteratur, til oppdrag på aktivitetshus for mennesker med psykiske helseplager.