Gå tilbake til:
Du er her:

Arrangement

Barnas Kulturhus

Lørdager gjennom hele våren byr Barnas Kulturhus barnefamilier på flotte forestillinger og spennende kunstverksteder, i tillegg til hele tre festivaler. For også for barna er Bergen festivalby nummer 1!

21. august kl 17.00, Kulturhuset Danckert Krohn

Workshop om Fun Palaces

Aktivitetshelgen Fun Palaces blir arrangert i Bergen for første gang i oktober. Er du nysgjerrig på konseptet og på hvordan du kan bidra i ditt nærmiljø - meld deg på gratis workshop!

23. august kl 19.00

Fana hagelag

Tre ganger i høst blir det foredrag på Fana kulturhus i regi av Fana hagelag. Første gangen feires 50-årsjubileum med foredrag av Darren Saines.

29. august kl 12.00

Det melodiske hjørnet

En onsdag i måneden kan du nyte tematiske konserter på dagtid på Fana kulturhus med Veslemøy Fluge Berg og Wedberg trio.

4. september kl 11.00

Fana og Ytrebygda senioruniversitet

Annenhver tirsdag gjennom hele høsten blir det foredrag på Fana kulturhus. Først ut er Elisabeth Eide, med foredraget "Afghanistan - ingen fred å få".

7. september kl 20.00

Fana jazzklubb

Én fredag i september, oktober og november blir det jazzkvelder på Fana kulturhus. Første band ut er Tertz+Barbro.

Lørdag 8. - søndag 16. september

Kulturminnedagene 2018

I år markeres Kulturminnedagene i perioden 8.-16. september. Meld på ditt arrangement innen 12. august, og bli vurdert til årets Kulturminnedagspris!

Historietorget på Møhlenpris - åpent hver søndag

Sportsklubben Djerv har åpnet museum på Møhlenpris.

Ny sesong med Barnelørdag fra august

Barnelørdag er forestillinger for barnefamilier fordelt på ulike spillesteder spredt rundt i de ulike delene av Bergen. 18. august er vi igang igjen.