Gå tilbake til:
Du er her:

Endelig tid for Kulturdager i Fyllingsdalen og Laksevåg!

Lørdag 19. – søndag 27. oktober

Bli med på den årlige kulturuken, og se hva som rører seg i ditt nærmiljø. Du finner garantert noe som pirrer nysgjerrigheten din, enten du er liten eller stor!

Kulturdager i Fyllingsdalen og Laksevåg 19. – 27. oktober

Kulturleder Benjamin Hogstad oppfordrer deg til å bevege deg litt utenfor din egen komfortsone under årets Kulturdager - hva med å være med på aktiviteter du ikke har deltatt på før? Det venter mange fantastiske kulturopplevelser for den som våger å la seg overraske!

Bli gjerne med på årest nykommere: Aktivitetshelg på Strutsefarmen, Eventyrspill i Langeskogen og Smaksverksted. Eller hva med en ny og annerledes kunstopplevelse eller en høstkonsert som lar deg minnes de store klassiske filmene? Kanskje foretrekker du en smektende gitar- og fløytekonsert? Hva med korkonsert, teaterforestilling, strikkekafé eller kanskje spillkveld?

Kunne det ikke vært gøy å ta med barn eller barnebarn på fjelltur, på koselig leirbålkveld i Kanadaskogen eller på Barn, bok og boller i Speiderhuset?

De voksne vil kanskje foretrekke å være med på urban turløype, et litterært foredrag, en interessant guidet tur i Dalen med veteranbuss eller rett og slett nabolagskafé?

Som du forstår, så inneholder årets program noe for enhver smak - enten du er liten eller stor.

Så sjekk programmet og våg deg ut! Vi sees!

LØRDAG KL. 12.00 - 13. 00: Offisiell åpning av Kulturdagene 2019

Sted: Torget på Oasen

  • Velkommen til offisiell åpning av Kulturdagene! Vi får besøk av ordfører Marte Mjøs Persen. Det blir kulturinnslag v/Kjetil Johnsen, Little Feet dansestudio, Cirkusskolen v/Fyllingsdalen Teater, vietnamesisk Løvedans, K-pop dans v/&Less og musikk ved Norwegian People.
  • Utdeling av Kulturpriser for Fyllingsdalen og Laksevåg 2019.

Pris: Gratis

Takk til det frivillige kulturlivet i Bergen Vest og Oasen og Vestkanten senter som støtter opp om kulturdagene.