Gå tilbake til:
Du er her:

Fana kulturhus

Kulturhuset på Nesttun ønsker leietakere, artister, gjester og gode kulturvenner hjertelig velkommen! Du finner oss i Østre Nesttunvegen 18.

Et allsidig kulturhus

Kulturhuset fungerer som scene både for det lokale frivillige kulturliv og for profesjonelle utøvere/produksjoner innen ulike kunst- og kulturuttrykk.

Aktiviteter og arrangementer

Her arrangeres jevnlig forestillinger og kultur- og fritidsaktiviteter for enhver smak. Høstprogrammet er under arbeid, men vil publiseres så snart det er klart. For program og info se her: www.fanakulturhus.no

Om lokalene

Lokaler til arrangementer og aktiviteter kan leies via Aktiv By

Fana kulturhus ble åpnet 31. oktober 2009, og har et totalareal på ca. 2 500 kvadratmeter. Huset består av en gammel og en ny del, føyet sammen av en glasskorridor over Nesttunelven.

Husets eldre del er tidligere Nesttun Uldvarefabrikk fra ca. 1890 og rommer hovedinngang, ungdomsetasjen Linken, lagsetasje og Fana og Ytrebygda kulturkontor.

Nybygget er kulturhusets hoveddel og består av Kultursal, Småsal og lobby med glassfasade og balkong mot elven og Uldvarefabrikken.

Sommerstengt i juli

Kulturhuset vil holde stengt i juli måned grunnet vedlikeholdsarbeid. Unntaket er arrangementer som allerede er booket inn (per 27. juni).

For mer informasjon, lik oss på Facebook: facebook.com/fana.kulturhus, eller ta kontakt på telefon 55 56 11 06.