Gå tilbake til:
Du er her:
Påskeharen

Påskeharen på besøk

I Ervik barnehage var det knyttet ekstra spenning til om påskeharen ville komme i år. Barna tegnet, og vi sendte mail til den, ja for til å med påskeharen er blitt mer digital i disse tider.

Det første barna i omsorgstilbudet gjorde da de kom i barnehagen i dag, var å sende mail til påskeharen. De tegnet og skrev, og det gikk ikke lange tiden før vi hørte fra påskeharen. Den hadde fått mail, og var på veg, var ikke helt sikker på når klokken den var i Ervik, for det er mye å gjøre for en påskehare nå om dagen.

Barna ventet og speidet etter den i vinduet. Akkurat da de hadde satt seg til lunsjbordet var det noe som traff vinduet. Barna kikket ut, og der stod den, selveste påskeharen. Det ble jubel og glede, men barna hadde også noen viktig spørsmål til haren. Kan påskeharer få korona, og kan de smitte andre. Reflekterte og kloke barn, som ikke ville slippe inn hvem som helst. Påskeharen forsikret dem om at den ikke kunne få korona, og heller ikke smitte andre, den var veldig forsiktig. Det var bare en ting den hadde lov til som ingen andre hadde, og det var å kaste små stein på vinduet for å si at den var kommet. Barna og haren lo og småpratet, og alle fikk en påskehilsen.

Så måtte haren dra videre, og alle ønsket hverandre en god påske.