Gå tilbake til:
Du er her:

Møhlenpris oppveksttun åpnet med et stort hurra

- Jeg er sikker på at dette blir et godt sted å være og et godt sted å lære, sa byrådsleder Harald Schjelderup da han åpnet nye Møhlenpris oppveksttun.

Den tradisjonelle snorklippingen ble byttet ut med noe alle fikk være med på, nemlig et stort hurra-rop for nye Møhlenpris oppveksttun.

– Det er en merkedag når vi offisielt gjenåpner Møhlenpris skole, denne gangen som et oppveksttun. Det har blitt utrolig flott her og skolen har fått det løftet den trengte. Tusen takk til alle dere som har vært involvert i prosjektet. Vi må heller ikke glemme alle kreftene på skolen, og i nærmiljøet, som i mange år stod på for at skolen bli ny og bli sunn, sa byrådsleder Schjelderup i åpningstalen.

I over fire år har elvene holdt til på Sydneshaugen. Både elevene og rektor Kjartan Navarsete er glad for at de på plass på Møhlenpris igjen.

- Her finner vi det beste. Både gammelt og nytt, svart og hvitt, ungt og gammelt og bygd og by, sa Navarsete i sin tale på åpningsdagen i august.

For mye av det gamle på skolen fra 1912 er tatt vare på. Det mest spesielle er bassenget. Bassenget er ikke lenger i drift, men fungerer som et spennende gulv på naturfagsrommet.

Skolen er preget av fleksible læringsareal og digitale undervisningsmuligheter.

- Jeg har sett mange skolebygg og dette er et av de fineste i verden, sa skolebyråd Pål Hafstad Thorsen til applaus fra elever, ansatte og andre inviterte gjester.