Gå tilbake til:
Du er her:

Dyrk Bergen - bli med på workshop

Det skal utarbeides en kommunal strategi for satsingen på urbant landbruk i Bergen. Vi trenger innspill til dette arbeidet, og inviterer interesserte til miniseminar og workshop i januar 2019.

Byrådet ønsker at Bergen skal være grønneste storby i landet. Nylig behandlet bystyret i Bergen en sak om dyrking i byen, og oppfordret til å plante ut spiselige vekster når byrom skal beplantes. Bystyret oppfordret også til samarbeid med Bybonden for å fremme urbant og bynært landbruk i Bergen.

Bli med!
Vil du bidra til å utvikle en ny strategi for kommunens arbeid med urbant landbruk i Bergen? Da må du holde av onsdag 16. januar 2019 på formiddagen fra kl. 09-15. Da holdes det et miniseminar og en workshop åpent for alle interesserte på Lystgården på Landås. Her kommer den nye bybonden Ida Kleppe, svenske Stadsbruk og flere som kan inspirere deg til å finne nye kunnskaper om mat, sosiale møteplasser, skape gode nabolag og bidra til integrering.

Har du ikke anledning til å delta på dagtid, kan du melde deg på workshop på kveldstid 17. januar i sentrum fra kl. 17-19.
 Arrangementene er gratis, og er et samarbeid mellom Etat for landbruk i Bergen kommune, bybonden, Fylkesmannens landbruksavdeling, faglagene i landbruket og Bærekraftige liv

Påmeldingsfrist er 13. januar 2019 - se lenke til påmelding.