Gå tilbake til:
Du er her:

Vil du representere Bergen i neste års Hansaby-utstilling?

HANSEartWORKS 2018 i Rostock i Tyskland inviterer kunstnere til å delta med digitale fotografier.

  • I 2016 var Bergen vertskap for de årlige Hansadagene, og utstillingen HANSEartWORKS presenterte verk av kunstnere fra alle Hansabyene, spredt i Bergens byrom og gallerier.
  • I 2017 ble bergenskunstner Brynhild Winther utvalgt til å delta i utstillingen under Hansadagene i Kampen i Nederland.

Rostock i Tyskland er vertskap for de 38. Hansadagene i juni 2018. Byen Rostock inviterer kunstnere fra byene tilhørende Hansanettverket til å delta i den tolvte utgaven av utstillingen HANSEartWORKS.

Digitale fotografier

HANSEartWORKS har valgt "Future Cities" som sitt overordnede tema i 2018. Kunstnere kan delta med digitale fotografier. Utstillingen blir presentert i samarbeid med PhotoBookMuseum i Rostock, i containere sentralt i byen.

Utstillingen vil bli en viktig og synlig del av programmet for Hansadagene, sentralt plassert i byen. Les mer på hansetag-rostock.com og hansetag-rostock.com/delegierte/hanseartworks/

Kriterier

Søker må være bosatt i Bergen. Søknaden skal inneholde en prosjektbeskrivelse, CV og portfolio. Alt materiale må sendes inn digitalt og på engelsk. Prosjektet må forholde seg til utstillingens tematikk og formatet digitalt fotografi. De utvalgte kunstnerne må kunne være til stede i åpningsperioden 21.-24. juni 2018.

Utvelgelsen av kunstnere er todelt: Innsendte søknader vil først bli vurdert av Bergen kommune, før tre utvalgte søknader videresendes til prosjektgruppen i Rostock. Kunstnerne vil få svar i månedsskiftet februar/mars 2018.

Søknadsfrist 15. november

For full utlysning og praktisk informasjon, se vedlagte invitasjonsskriv.

Søknader sendes på e-post til postmottak.kultur@bergen.kommune.no. E-post merkes: "Søknad HANSEartWORKS 2018".

Utvidet frist: 15. november 2017