Gå tilbake til:
Du er her:

Program - Fana kulturhus

Fana kulturhus

Kulturhuset på Nesttun tilbyr deg både arrangementer, aktiviteter og muligheter for lån og leie av lokaler. Du finner oss i Østre Nesttunvegen 18.

Lag ditt drømmearrangement under Kulturdager i Fana og Ytrebygda

Planleggingen av kulturdagene 19.-27. oktober er i full gang. Meld på ditt arrangement! Kulturkontoret hjelper deg gjerne med å sette din idé ut i livet.

Vårens program på Fana kulturhus

Programbrosjyren for våren 2019 er klar. Opplev forestillinger, konserter og delta på både åpne møteplasser og kurs, i kulturhusets 10-årsjubileumsår.

14. mai - 26. juni

Ønsketreet på Nesttun

Ønsketreet er et flott tre øverst i Nesttun sentrum, der du kan skrive og henge opp ditt ønske.

Dato kommer i Infoposten!

Rockeklubben Elgen

Velkommen til rockeklubb spesielt tilrettelagt for personer med utviklingshemming, med levende musikk, diskotek og kafé.

Ta sommerferien på Fana kulturhus!

Barn og unge kan bruke deler av sommerferien til å dyrke - eller utvikle sine interesser innen kunst, dans og musikkteater.

Utstilling 24.-30. juni

Afrikansk samtidskunst

Mandag 24. juni kl 17.00 åpner kunstneren Destreet fra Uganda sin maleriutstilling i Fana kulturhus. Onsdag og torsdag holder han kurs for barn, ungdom og voksne som vil lære hans teknikker innen malekunsten.

5. juli kl. 17.00

Sommerstryk - avslutningskonsert

90 barn og unge har vært på kurset «Sommerstryk» en uke, og på denne konserten på Fana kulturhus får vi se hva de har jobbet med