Gå tilbake til:
Du er her:

Vårens program på Fana kulturhus

Programbrosjyren for våren 2019 er klar. Opplev forestillinger, konserter og delta på både åpne møteplasser og kurs, i kulturhusets 10-årsjubileumsår.

Klikk på vedlegg for programbrosjyren i pdf-format. Papirversjonen av programmet vil du finne på kulturhuset fra midt i januar - abonnerer du på Fanaposten får du det også hjem i postkassen. Vi gjør obs på at det kan skje endringer i programmet underveis i vårsemesteret. Nye arrangementer kan også komme til. Husk at oppdatert informasjon vil du alltid finne på nett: www.fanakulturhus.no.

Vårens programbrosjyre gir deg oversikt over kurs, forestillinger, utstillinger, konserter og åpne møteplasser. Som alltid er det det lokale kulturlivet i Fana og Ytrebygda som er den viktigste bidragsyteren til programmet i Fana kulturhus. Barn og unge kan også glede seg til spennende kurs og aktiviteter for barn og unge i underetasjen, i regi av Bergen kommune.

Fana kulturhus 10 år

Vi går nå inn i kulturhusets 10–års jubileum, og dette skal selvsagt markeres på ulikt vis. Allerede fra starten av året vil du se fotografier rundt på huset som viser noe av aktiviteten som har vært i løpet av våre første 10 år. I mai kan du glede deg til en historisk utstilling med utgangspunkt i den gamle Nestun Uldvarefabrik som i dag er en del av kulturhuset. Her retter vi en stor takk til Fana historielag og Bergen byarkiv for godt samarbeid og bistand.

I forbindelse med årets kulturdager som går av stabelen 19.- 27. oktober, vil det bli en større fotoutstilling samt en jubileumsforestilling for å markere de første 10 år. Kanskje du har fotografier fra ditt besøk på kulturhuset som du vil dele med oss? I så fall kan du kontakte Linn Heidi Stokkedal på e-post photo@linnheidi.com

Kulturhuset står klart

Her på kulturhuset står vi klare til å bistå gjester, artister og ikke minst det frivillige kulturlivet. Vi ønsker å legge til rette for gode kulturmøter med utgangspunkt i kulturlivets behov og til enhver tid tilgjengelige ressurser. Mer info om huset finner du her. Velkommen til gode samtaler og samarbeid!

Vi ønsker alle en strålende vår med gode opplevelser for store og små!

Vennlig hilsen alle oss på Fana kulturhus og Fana og Ytrebygda kulturkontor