Gå tilbake til:
Du er her:

Bli med på Kulturdager i Fana og Ytrebygda

Kulturdagene finner sted 20.-28. oktober. Vel møtt til et mangfold av kulturopplevelser, kreativitet og lokale møteplasser for innbyggerne i Fana og Ytrebygda.

Kulturdagene er en feiring av de lokale kreftene som preger kulturlivet i bydelene våre. Kulturdagene er et årlig samarbeid mellom kulturkontoret og det rike lokale kulturlivet. Kulturlivet står for innholdet under Kulturdagene, mens kulturkontoret fungerer som bindeledd, veileder og tilrettelegger.

Ønsker du/dere å bidra til årets kulturdager-program?

Kulturdagene i Fana og Ytrebygda finner sted i perioden 20.- 28. oktober. Det er allerede mange som har meldt inn arrangementer til programmet, men det er fremdeles mulig å melde seg på. Frist for melde inn til programmet er 1. august.

NB! Fana kulturhus er fullbooket under kulturdagene, men det er ledig kapasitet i Ytrebygda kultursenter helgen 27.- 28. oktober.

Slik gjør du: last ned påmeldingsskjema (se under "vedlegg" her på siden), fyll ut og returnér per e-post til signy.lyngsgard@bergen.kommune.no . Husk også å sende inn bilder, da blir arrangementet mer synlig i brosjyren og annet infomateriell.

Tilskudd til arrangement og aktiviteter

Trenger du tilskudd til kulturaktivitet eller arrangement? Kontakt Fagavdeling for kunst- og kulturutvikling, tlf. 55 56 57 81. Info og søknadsskjema: tilskudd.bergen.kommune.no

Kontakt kulturkontoret

Dersom du har spørsmål kan du selvsagt kontakte kulturkontoret for råd og veiledning. Du når oss på telefon 55 56 11 06, eller på mail fana-ytrebygda.kulturkontor@bergen.kommune.no