Gå tilbake til:
Du er her:

Korps

20. mars kl 19.00

I denne familieforestillingen på Fana kulturhus møter vi to skuespillere i mange morsomme roller, sammen med Smørås skolemusikk.

Humoristisk kjærlighetserklæring til korpslivet signert Knut Nærum

En skikkelig sjarmbombe som treffer uavhengig av alder og korpserfaring! Med sin gjenkjennelige humor har Knut Nærum laget en hyllest til små og store musikanter, overivrige korps-foreldre, ambisiøse dirigenter og tålmodige naboer. Her er gryende ungdomsforelskelser, intriger og evige vennskap. Og her er selvsagt massevis av korpsmusikk.

I denne varme familieforestillingen møter vi to skuespillere i mange morsomme roller og med seg på scenen har de Smørås skolemusikk. Dette er nemlig historien om et korps-år. Det er også året da de to nybakte tenåringene Silje og Emil møtes. Man kan ikke kalle det kjærlighet ved første blikk, men det tar ikke lang tid før det blir spleisemeny og rekordforsøk i å holde hender. Gjennom forestillingen følger vi Silje og Emils opp- og nedturer, og vi får ta del felleskapet og det store engasjementet rundt loddbøker, loppemarked, 17. mai-marsj og kretsmesterskap.

Av: Knut Nærum I Regissør: Janne Langaas | Med: Ameli Isungset Agbota og Henrik Bjelland

Originalproduksjon og idé: Teater Innlandet.

Produsert av Den Nationale Scene og Haugesund Teater.

  • Fana kulturhus
  • 20.mars kl. 19.00
  • Pris: kr 320,-, www.dns.no
  • Arrangør: DNS

Støttet av GC Rieber Fondene