Gå tilbake til:
Du er her:

"Damen på loftet" - Fana kulturhus 10 år

19. oktober kl. 19.00, 20. oktober kl. 14.00 og 19.00

Få med deg en humoristisk musikalsk jubileumsforestilling og en tidsreise 130 år tilbake i tid - til den gang kulturhuset var ullvarefabrikk.

Forestillingen åpner Kulturdager i Fana og Ytrebygda 2019. Se hele programmet her!

"Det spøker på loftet i Fana kulturhus - visste du det? Det var en dame…hvem er hun?" Dette spørsmålet har skaperne av fjorårets store suksess i Fana Kulturhus «Mordet på Minde» stilt seg, og de er nå i gang med å skape en ny humoristisk musikalsk forestilling om damen på loftet. Vi skal dra 130 år tilbake i tid, til da Ullvarefabrikken holdt til i det som nå er Fana Kulturhus. Fabrikken brukte den frådende Nesttunelven som grunnlag for elektrisk kraft… en elv som også har sin dystre historie - med historiske steder med talende navn - blant annet «Helvete»

Fana kulturhus feirer i år 10 års jubileum. I den forbindelse slår de på stortrommen med et stjernelag av artister; skuespillere, musikere og sangere.

  • Lørdag 19. oktober kl. 19.00. Søndag 20. oktober kl. 14.00 og 19.00.
  • Fana kulturhus
  • Bill.: Kr 390, TicketCo. Selges også i døren dersom lediger billetter.
  • Arr.: Veslemøy Fluge Berg, Fana historielag, kulturlivet i Fana og Ytrebygda, samt Fana og Ytrebygda kulturkontor

Ved siden av de profesjonelle aktørene på scenen blir det profesjonalitet både i regi og koreografi. Vi har dessuten knyttet til oss en smeltedigel av talentfulle aktører fra Fana og Ytrebygda - de som til dagen bruker kulturhuset til å øve og utvikle sine talenter.

Dette blir en morsom og vakker forestilling - og en verdig feiring av 10 årsjubileet til Fana kulturhus.

Manus: Veslemøy Fluge Berg

Medvirkende: Lykke Kristine Moen, Berit Eggen Solstad, Jan Holden, Paradis Big Band, Nesttun Unge Strykere, Bergen kulturskole, David Bryn & Ole Petter Knarvik, Musikaljentene, Eivind Hermansen, Wedberg Trio, Northern Lights, Step In Dansestudio, Navy Vocalis og barnekor.

Stykket er inspirert av virkelige hendelser, men har ingen tilknytning til tidligere eller nålevende personer. Alle karakterer og karaktertrekk er fiktive og skal ikke settes i sammenheng med faktiske personer.