Gå tilbake til:
Du er her:

Kurs

Kursplan høsten 2019

Er du klar for å endre livsstil? I høst har du mange muligheter. Velkommen på kurs!

Bli med på tur høsten 2019

Vi ønsker nye og tidligere deltagere velkommen til tur! Dersom du ønsker å vedlikeholde/bedre din fysiske form eller få gode naturopplevelser sammen med andre, har vi turer som passer for deg.

Trim og trening

Vi tilbyr ulike gruppetimer i treningsalen hos oss for våre deltakere.

Hverdagsglede

De fleste av oss vet at vi kan forbedre helsa ved å spise sunnere og bevege oss litt mer. Og for mange er dette riktige råd for et sunnere liv. Tenker du over at det også er andre grep vi kan gjøre for å få det litt bedre med oss selv i hverdagen?

Matkurs

Kurset er for deg som ønsker mer kunnskap om sunne kostholdsvaner og praktisk øvelse i å lage enkel og sunn hverdagsmat.

Seniorkurs 65-75 år

Et kurs for seniorer med temaer om livsstil, bolig, hvordan leve med belastninger, økonomi, nettverk mm. Kort treningsøkt innlagt i hver samling.

Mestringskurset Tankevirus

Ønsker du å delta på et nyttig og lærerikt mestringskurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine?

SLUTTEKURS

Er du klar for å slutte med røyk - eller snus? Frisklivssentralen har kurs som kan bidra til at du lykkes!

Familie tilbud

Frisklivs- og mestringssenteret gir tilbud til familier med barn som har behov for hjelp til å endre levevaner for å mestre helseutfordringer.

Søvnkurs

Søvnkurset «Sov godt» er et kurs som kan være nyttig for deg som har problemer med søvn.

Kurs i mestring av belastning

Stress og overbelastning kan føre til energitap, angst og/eller nedstemthet. Det kan være et resultat av for stor belastning i arbeidsliv eller familie, sykemelding, utfordrende helse eller vonde opplevelser.