Gå tilbake til:
Du er her:

Vigilo for kommunikasjon mellom hjem og skole

Logg inn i Vigilo foreldreportal i nettleser på PC/Chromebook/nettbrett, eller last ned Vigilo sin app på smarttelefon eller nettbrett.

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå åpnet for Gimle oppveksttun skole, så kommunikasjonen med skolen skal nå gå gjennom Vigilo foreldreportal eller Vigilo app. Skolen vil benytte Vigilo for å sende deg meldinger og dele informasjon med deg. 

Tidligere har kommunikasjon gått i ulike kanaler, blant annet via ranselpost, e-post og SMS. Når vi nå går over til Vigilo sin kommunikasjonsmodul betyr det en tryggere og mer effektiv måte å kommunisere på, både for deg som forelder/foresatt, men også for de ansatte. 

Hva bruker vi Vigilo til? 

Vigilo brukes til å dele praktisk informasjon mellom deg og skolen. Du skal bruke Vigilo for å sende meldinger til skolen, melde fravær og for å få tilgang til innhold publisert av skolen. Skolen vil tilsvarende sende deg meldinger og publisere informasjon til deg i Vigilo. 

Sensitive opplysninger skal ikke deles med skolen via Vigilo. Eksempler på dette er opplysninger om helse, religion, mobbesaker og personlig økonomi. For slike henvendelser må du bruke kontaktskjema på skolens hjemmeside eller ringe skolen. 

For mer informasjon om hvordan du kan bruke Vigilo for å kommunisere med skolen og for å lese om hvordan Vigilo behandler personopplysninger, se Behandling av personopplysninger på denne siden. 

Hvordan komme i gang? 

Du kan logge inn i Vigilo foreldreportal i nettleser på PC, Chromebook eller nettbrett. Du kan laste ned Vigilo sin app på smarttelefon eller nettbrett fra App Store, Google Play eller AppGallery. Av sikkerhetshensyn må du bruke ID-porten når du skal logge deg på Vigilo. Ansatte på skolen bruker også sikker innlogging for å få tilgang til Vigilo. 

Brukerveiledning til innlogging i Vigilo foreldreportal.

Brukerveiledning til nedlasting og førstegangs innlogging i Vigilo app.

Trenger du hjelp? 

Trenger du hjelp eller har tilbakemeldinger til oss? Kontakt Innbyggerservice i Bergen kommune. 

INFORMATION IN OTHER LANGUAGES