Gå tilbake til:
Du er her:

Personalseminar på leirskolen?

Leirskolen er stedet for skoler og barnehager i Bergen som ønsker å arrangere personalseminar. Kapasiteten er noe begrenset da det er leirskole året rundt, men det er muligheter fra fredag til lørdag

Hålandsdalen leirskole tar imot tilsatte i Bergen kommune til samlinger med et begrenset antall deltakere. Dersom alle skal ha enkeltrom er 18 deltakere det maksimale tallet. Dette er også det minimumstallet/den summen det må betales for, slik at leirskolen kan balansere utgifter og inntekter.

Hvis det bor flere på rommene, vil dette gjenspeile seg både på antall mulige deltagere og følgelig kostnad for oppholdet. Fellessamlinger kan legges til Ungdomshuset Solvang som ligger på tunet på leirskolen. Her er det god plass til 40-50, og sjel nok til enda flere.

Om ønskelig kan leirskolen bidra med mere enn mat etter avtale. "Vanndringer" i kano og kajakk eller til fots eller på ski kan være tema. Uansett må dette avtales i god tid med leirskolen.

Konsulent Karen Elise Hansen eller avdelingsleder Marit Grønevik er kontaktpersoner for de som lurer på om Hålandsdalen leirskole er et alternativ for gode personalopplevelser.

Fellessamling i ungdomshuset
Fellessamling i ungdomshuset
null