Gå tilbake til:
Du er her:
Elever og ledere på tur
Elever og ledere på tur
Bilde: Hålandsdalen leirskole

Siste sommerleir i 2021 er historie

Årets siste leir har gått over i historien med tidenes sommervær og bare en dag i regnvær. Hvem hadde trodd det på Vestlandet!?

Siste leiren nå i august gikk med elever fra 2. til 7.trinn fra mange ulike skoler i Bergen kommune.

Leder Julian
Leder Julian
Bilde: Hålandsdalen leirskole

Ikke bare var været fint på denne leiren, men vi er også blitt beriket med mange flotte ledere, som har gjort en formidabel innsats, og vi ønsker dere velkommen tilbake til å søke neste år!

Hele dagboken kan du lese i denne artikkelen, men her er et kort utdrag fra en av dagene:

"Lørdag - Pirater på skattejakt - Endelig helg! Ungene gledet seg til lørdagsgodt, men plutselig, under frokosten, kom det en tyv! Det var en skjeggete kar fra sørlandet som sa han het Castello, og han tok med seg alt godteriet! Han mistet skattekartet sitt, så vi visste hvor vi skulle lete etter godteriet. Men først bestemte vi oss for å bli skikkelige sjørøvere, trene og bli sterke, for å vinne tilbake skatten. Vi kledde oss ut med øyelapper og sjørøverskaut og pirattatoveringer. Vi måtte gjennom flere poster før vi var ferdige med treningen, som styrkedrikk, trekking av bil, hinderløype og edderkoppnett. Etter en solid lunsj var vi klare for å dra ned til Vengsvatnet for å grave opp skatten. Når vi hadde kommet ned var Castello på vannet i en båt, og han hadde med seg skattekisten full av lørdagsgoderiet vårt! Heldigvis var det en av leirlederene som var tøffe nok til å ro ut til piraten og hoppe opp i båten hans. Leirlederen slåss mot Castello, og klarte å kaste ham ut i vannet, og ungene jublet av glede! Da var det bare å ro skatten inn til land, og ta den med opp igjen til leirskolen. Vi feiret seieren med sjørøverkino, godteri og popcorn. Etter middag hadde vi en sliten sjørøvergjeng, så vi avsluttet dagen med felles god natt-fortelling på kveldssamling. Det var en fantastisk dag, og alle kunne sove godt etter seieren mot sjørøveren!"

På fisketur
På fisketur
Bilde: Hålandsdalen leirskole