Gå tilbake til:
Du er her:

Grønt nivå fra tirsdag 18. januar

Vi er tilbake på grønt smittevernnivå, men les mer om fortsatt matpakke i SFO, levering og henting av elever, innkjøring forbudt på parkeringsplassen og informasjon til skolen ved smitte.

Tirsdag 18. januar er vi tilbake på grønt smittevernnivå ved Haukeland skole, noe som innebærer tilnærmet normal skoledrift, uten kohorter. Elevene vil ha felles friminutter og utetid i SFO. Bergen kommune har imidlertid bestemt at ordningen med egen matpakke i SFO videreføres inntil videre, så det blir ikke smøremåltid i SFO ennå.

Foreldre oppfordres til å levere barna utenfor inngang C om morgenen. Dersom man har behov for å gå inn i skolebygningen, må man holde avstand, benytte munnbind og unngå at det oppstår trengsel. På ettermiddagen kan barna hentes utenfor klasserommet, som vanlig. 

Når det gjelder skolens parkeringsplass, har Bergen kommune vedtatt at skolen skal ha en bilfri «Hjertesone» rundt skolen, og det er derfor innkjøring forbudt på parkeringsplassen. Foreldre til elever på 1. og 2. trinn kan imidlertid kjøre inn på skolens parkeringsplass før kl. 08.00 om morgenen, og benytte oppmerkede parkeringsplasser i «droppsonen» for levering av elever (se etter droppsone-skiltet).

Det er viktig å huske på at vi fortsatt er i en pandemi. Fysisk kontakt skal unngås og det skal fortsatt være god hygiene med håndvask. Ingen syke barn skal komme på skolen.

Dersom barnet tester positivt på en hurtigtest, kan man ringe Smittesporingsteamet på telefon 40811195. Man møter da en telefonsvarer som gir følgende informasjon: isolér barnet, ta PCR-test, informer nærkontakter og skole. Når dere informerer Haukeland skole om positiv test, ber vi om at dere både informerer kontaktlærer OG rektor på siv.nyegaard@bergen.kommune.no / 98639916. Skolen sender ut SMS-varsel til alle «øvrige nærkontakter» på trinnet på vegne av Smittesporingsteamet i Bergen kommune. For mer informasjon om regler for karantene og isolasjon, se: https://bit.ly/3lr3xWW  og https://bit.ly/33wvb0q

Se også oppdatert koronainformasjon fra Bergen kommune her.