Gå tilbake til:
Du er her:
Trond Haukedal
Trond Haukedal
Bilde: Trond Haukedal

Foredrag med psykolog Trond Haukedal

Trond Haukedal har holdt et foredrag for foresatte og ansatte ved Hjellestad skole, med tittelen "Skal vi mestre presset, må vi fjerne stresset". Følg lenken for å se det inspirerende foredraget!

Lenke til foredraget

I et stadig mer komplekst samfunn er det en forutsetning at barn og ungdom i dag må lære å bli mer komfortable med det ukomfortable. De må lære seg å håndtere stress og press på en ulik måte enn generasjonen før. Dagens barn og ungdom opplever et sterkt ytre fokus og føler at de skal måles på mye og må bevise at de duger. Mange blir slitne og engstelige og sliter med å føle at de strekker til. I tillegg er de gjennom sine mobiltelefoner, Pc-er og nettbrett tilgjengelig 24/7.

I foredraget vil du få høre mer om dette temaet.

Om Trond Edvard Haukedal:
Psykolog, foredragsholder og forfatter Trond Edvard Haukedal er 62 år. I tillegg til over 34 års erfaring som klinisk psykolog har han også 10 års ledererfaring. Han har i over 25 år reist land og strand rundt for å formidle ”menneskekunnskap”, og er kåret til både årets foredragsholder og årets kursholder i Norge. I 2009 skrev han ”Solstråleboken” som har solgt over 40.000 eksemplarer og er Norges ledende bok i positiv psykologi. I 2014 gav han ut «Boken om høysensitivitet» i Norge og i 2015 kom den ut i Danmark. Tronds varemerke er kombinasjonen av faglig tyngde og en humoristisk og konkret fortellerstil gjerne betegnet som «storytelling», kombinert med mengder av positiv energi.