Gå tilbake til:
Du er her:

Innskriving 1. klasse 2021/2022

Her kan du som foresatt til skolestarter høsten 2021 finne viktig informasjon.

For å forberede oss på å ta imot ditt barn trenger vi følgende informasjon fra deg:

  • Godkjenning på at vi kan kontakte barnets barnehage, PPT og helsestasjon for overføring av nødvendig informasjon.
  • Informasjon hvis barnets morsmål er noe annet enn norsk. Informer da om hvilket språk barnets førstespråk er.
  • Medisinske opplysninger som dere mener vi på skolen trenger å vite (dette kan også være ulike matallergier/intoleranser).

Det er viktig at opplysningene dere sender blir behandlet trygt og sikkert. Derfor ber vi deg om å benytte et digitalt innskrivingsskjema. Henvendelsen blir lagt direkte i vårt arkivsystem, og ditt og barnets personvern vil bli ivaretatt. Vi vil ikke at du sender oss disse opplysningene på epost. Denne lenken sender deg direkte til skjemaet.
Skjemaet finner du også ved å gå inn på artikkelen Skolestart på kommunens hjemmesider.

Hvis du, eller ditt barn, ikke har norsk personnummer (11siffer) vil ikke skjemaet virke. Du må da ta kontakt med skolen på telefon eller ved oppmøte.

 

SFO:

Fra 15.april er det mulig å søke SFO-plass hos oss. Alle som søker får plass. Lenke til søknadskjema og mer om de ulike plasstypene og pris finner du på denne innbyggerhjelpen.

 

Redusert betaling for SFO-plass:

Det er mulig å søke om redusert betaling hvis husstanden tjener mindre enn 505 083 kroner. Dersom inntekten er 350 000 kroner eller lavere, vil barn i 1.klasse på SFO få gratis plass. Når du har mottatt skattemeldingen for 2020 kan du søke om redusert betaling som skal gjelde fra høsten av. For å kunne søke om redusert betaling må du ha søkt og takket ja til tilbud om SFO-plass. Husk at du må sende inn en ny søknad om redusert foreldrebetaling for hvert skoleår. Informasjon om hvordan du søker finner du på denne innbyggerhjelpen. 

Mer informasjon finner du på nettsiden Velkommen til bergensskolen