Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Sjøsportuken

Bli med på Sjøsportuken i høstferien 9.-13. oktober. Leiren arrangeres på Storøen i Eidsvåg.

Endringer i åpningstider Åstveithallen og Stemmemyren

Åstveit svømmehall får nytt tak og blir etter planen stengt frem til 2.januar 2018. Stemmemyren svømmehall åpner for publikum 9.september og har i en periode kun åpent for publikumssvømming lørdager og søndager.

Familiedag ved Tennebekk søndag 13. august!

Idrettsservice og samarbeidspartnere ønsker alle velkommen til familiedag ved Tennebekktjernet søndag 13. august klokken 12.00-15.00! Dette blir en aktiv søndag med kanopadling, mosjonsløp, vikingleker og sverdkamp.

Åstveit idrett- og svømmehall

Sommeren har blitt benyttet til å forsterke taket på Åstveithallen, men det gjenstår enda litt arbeid. Svømmehallen kan først bli tatt i bruk medio oktober.

Oversikt over tilrettelagte idrettsaktiviteter høst 2017

I Bergen er det et bredt og variert tilbud innenfor tilrettelagt idrett for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser.

Påmelding til Ung sommer 2017

Bergen kommune, Idrettsservice, inviterer barn og ungdommer fra 2. trinn og oppover til en aktiv start på sommerferien. I samarbeid med flere aktører byr vi på sportsaktiviteter, friluftsliv, gårdsaktiviteter og adrenalinfylte aktiviteter.

Tilrettelagte sommeraktiviteter for barn og unge

Bergen kommune, Idrettsservice, inviterer barn og ungdommer fra 2. trinn og oppover til en aktiv start på sommerferien. I samarbeid med flere aktører byr vi på tilrettelagte aktivitetstilbud for barn og unge med spesielle behov.

Søk om friplass på aktivitetsleir i sommer

Idrettsservice kan i år tilby inntil 100 gratis leirplasser for elever med begrenset familieøkonomi som ønsker et aktivitetstilbud i sommer.

Kistekleiva Opp - Motbakkeløp for utviklingshemmede

Lørdag 26. august er det igjen klart for «Kistekleiva Opp»! Dette er et motbakkeløp som er tilrettelagt for utviklingshemmede, og løpet ble for første gang arrangert i fjor med mange fornøyde deltakere.

300 barnehagebarn testet sykkelformen

300 barnehagebarn fra 20 barnehager oste av sykkelglede under "Den store barnesykkeldagen" på Slåtthaug idrettsbane.

Aktive dager på Kvamskogen - vinteraktiviteter for mennesker med utviklingshemming

Tradisjonen tro arrangerer Idrettsservice og kulturkontorene vinteraktiviteter på Kvamskogen for mennesker med utviklingshemming. Arrangementet er lagt til perioden 7.-16. mars 2017.

Skikurs for ungdommer

Skifremme og Idrettsservice tilbyr ungdom fra 13 år skikurs i vinter. Delta på kurs i snowboard, alpint eller twintip. Tilbudet forutsetter tilstrekkelig med snø og at skiheisen er åpen.

Håndball og fotball-aktivitetsdag for barn med spesielle behov 19. februar

Kjenner du noen barn som har lyst til å drive med lagidrett, men som ikke finner seg til rette på aldersbestemte lag eller som har en funksjonsnedsettelse?

Svømmekurs for flerkulturelle høst 2017

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner, barn og menn. Nå er påmeldingen til høstens kurs åpnet.

Treningsgrupper for seniorer

Velkommen til en ny sesong med trening for seniorer. Nye og gamle deltakere ønskes tilbake til en hyggelig time med styrke og balansetrening. Etter treningen legger instruktøren til rette for en liten sosial samling.