Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Nå har sesongen startet på Slåtthaug isbane

Slåtthaug isbane åpnet for publikum mandag 12. november. Se åpningstidene her.

Lek og moro på isen!

Idrettsservice i samarbeid med Dagsentertjenesten inviterer utviklingshemmede og deres følgepersonell til lek og moro på isen i Bergenshallen!

Delta på sjøsportuke i høstferien

Barn som går på 4.-7. trinn, kan i høstferien 8. - 12. oktober melde seg på Sjøsportuken på Storøen i Eidsvåg.

Kanoutlån ved Tennebekktjørna

Idrettsservice tilbyr gratis utlån av kanoer og kajakker ved Tennebekktjørna. Tilbudet er rettet mot skoleklasser, lag og organisasjoner.

Feiret åpning av Skansemyren med Friidrettens dag

Byens eldste idrettsplass har fått en etterlengtet oppgradering, og tirsdag ble det feiret med Friidrettens dag og offisiell åpning av ordfører Marte Mjøs Persen.

Åpnet en av Norges mest miljøvennlige kunstgressbaner

Idrettsbyråd Roger Valhammer åpnet mandag den nyrenoverte idrettsparken på Varden med en ny miljøvennlig kunstgressbane, nye kampsportslokaler og en splitter ny sykkelbane.

Hedret Trond Mohn under friidrettsstevne

Trond Mohn Games ble en flott hyllest og 75-årsgave til hedersgjesten selv. - Vi er glad i deg, smilte byrådsleder Harald Schjelderup.

Bli med på Kistekleiva Opp – motbakkeløp for utviklingshemmede

Lørdag 8. september er det igjen klart for Kistekleiva Opp. Dette er et motbakkeløp som er tilrettelagt for utviklingshemmede, og vi håper at du har lyst til å bli med!

Tilrettelagte idrettsaktiviteter høst 2018

I Bergen er det et bredt og variert tilbud innenfor tilrettelagt idrett for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Her er høstprogrammet.

Svømmekurs for flerkulturelle høsten 2018

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner, barn og menn. Nå er påmeldingen til høstens kurs åpnet.

Meld deg på seminar om inkluderende idrettsliv

I tilknytning til Landsturneringen 2018 inviteres det til seminar om inkluderende idrettsliv. Arrangører er Norges Idrettsforbund/HIK, Bergen kommune og Hordaland Fylkeskommune.

Her melder du deg på Ung sommer-leirene

Idrettsservice inviterer barn og unge fra 2. trinn og oppover til en aktiv start på sommerferien. Sammen med flere aktører byr vi på sportsaktiviteter, friluftsliv, gårdsaktiviteter og adrenalinfylte aktiviteter.

Flere barn og unge kan få friplass på sommerens aktivitetstilbud

Nå kan enda flere delta på aktivitetstilbud i sommer, uavhengig av økonomi. Fra i år av kan vi også tilby friplasser på aktiviteter i regi av idrettslag.

Tilrettelagte sommeraktiviteter for barn og unge

Bergen kommune, Idrettsservice, inviterer barn og ungdommer fra 2. trinn og oppover til en aktiv start på sommerferien. I samarbeid med flere aktører byr vi på tilrettelagte aktivitetstilbud for barn og unge med spesielle behov.