Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Bli med på Kistekleiva Opp – motbakkeløp for utviklingshemmede

Lørdag 8. september er det igjen klart for Kistekleiva Opp. Dette er et motbakkeløp som er tilrettelagt for utviklingshemmede, og vi håper at du har lyst til å bli med!

Tilrettelagte idrettsaktiviteter høst 2018

I Bergen er det et bredt og variert tilbud innenfor tilrettelagt idrett for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Her er høstprogrammet.

Svømmekurs for flerkulturelle høsten 2018

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner, barn og menn. Nå er påmeldingen til høstens kurs åpnet.

Meld deg på seminar om inkluderende idrettsliv

I tilknytning til Landsturneringen 2018 inviteres det til seminar om inkluderende idrettsliv. Arrangører er Norges Idrettsforbund/HIK, Bergen kommune og Hordaland Fylkeskommune.

Her melder du deg på Ung sommer-leirene

Idrettsservice inviterer barn og unge fra 2. trinn og oppover til en aktiv start på sommerferien. Sammen med flere aktører byr vi på sportsaktiviteter, friluftsliv, gårdsaktiviteter og adrenalinfylte aktiviteter.

Flere barn og unge kan få friplass på sommerens aktivitetstilbud

Nå kan enda flere delta på aktivitetstilbud i sommer, uavhengig av økonomi. Fra i år av kan vi også tilby friplasser på aktiviteter i regi av idrettslag.

Tilrettelagte sommeraktiviteter for barn og unge

Bergen kommune, Idrettsservice, inviterer barn og ungdommer fra 2. trinn og oppover til en aktiv start på sommerferien. I samarbeid med flere aktører byr vi på tilrettelagte aktivitetstilbud for barn og unge med spesielle behov.

Snøskred ved Livarden på Totland

Det har gått et snøskred ved Livarden på Totland. Så langt er det ingenting som tyder på personskade. Politiet ber skigåere i området og i hele Hordaland vise aktsomhet og ikke bevege seg inn i bratte områder utenfor løypen.

Vil gjøre fagarbeiderrollen mer attraktiv

Byrådet ønsker å gjøre fagarbeiderens rolle mer attraktiv. Denne uken inviterte byråd Pål Hafstad Thorsen relevante aktører og samarbeidspartnere til innspillskonferanse.

Skibuss for ungdommer i påskeferien

Ungdom fra 13 år får tilbud om kveldskjøring og skibuss til Eikedalen i vinter. Tilbudet forutsetter tilstrekkelig med snø og at skiheisen er åpen.

Svømmekurs for flerkulturelle

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner, barn og menn. Nå er påmeldingen til vinterens kurs åpnet.

Klart for vinteraktiviteter for mennesker med utviklingshemming

Meld deg på Aktive dager på Kvamskogen og få en dag i friluft med mange gøye opplevelser!

Bli med på skikurs for ungdommer

Skifremme og Idrettsservice tilbyr ungdom fra 13 år skikurs i vinter. Delta på kurs i snowboard, alpint eller twintip.

Hjelp oss med din mening om Åpen hall

Idrettsservice ønsker å få tilbakemelding på brukertilfredsheten fra brukere av Åpen hall. I den anledning gjennomfører vi en spørreundersøkelse om Åpen hall.