Gå tilbake til:
Du er her:

Aktiviteter

Move it-uken Winter Edition!

Går du i 4.-7. klasse og ønsker å delta på en spennende og variert aktivitetsuke i vinterferien?

Aktive dager på Kvamskogen - vinteraktiviteter for mennesker med utviklingshemming

Tradisjonen tro arrangerer Idrettsservice og kulturkontorene vinteraktiviteter på Kvamskogen for mennesker med utviklingshemming. Arrangementet er lagt til perioden 7.-16. mars 2017.

Søker aktivitetsledere til skidager på Kvamskogen

Idrettsservice søker aktivitetsledere til arrangementet: Skidager for 4. trinn i uke 10 og 11.

Skibuss for ungdommer

Ungdom fra 13 år får tilbud om kveldskjøring og skibuss til Eikedalen i vinter. Tilbudet forutsetter tilstrekkelig med snø og at skiheisen er åpen.

Skikurs for ungdommer

Skifremme og Idrettsservice tilbyr ungdom fra 13 år skikurs i vinter. Delta på kurs i snowboard, alpint eller twintip. Tilbudet forutsetter tilstrekkelig med snø og at skiheisen er åpen.

Håndball og fotball-aktivitetsdag for barn med spesielle behov 19. februar

Kjenner du noen barn som har lyst til å drive med lagidrett, men som ikke finner seg til rette på aldersbestemte lag eller som har en funksjonsnedsettelse?

Oversikt over tilrettelagte idrettsaktiviteter vår 2017

I Bergen er det et bredt og variert tilbud innenfor tilrettelagt idrett for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser.

Svømmekurs for flerkulturelle vår 2017

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner, barn og menn. Nå er påmeldingen til vårens kurs åpnet.

Treningsgrupper for seniorer

Velkommen til en ny sesong med trening for seniorer. Nye og gamle deltakere ønskes tilbake til en hyggelig time med styrke og balansetrening. Etter treningen legger instruktøren til rette for en liten sosial samling.

Gøy på skøyter i Bergenshallen

Idrettsservice i samarbeid med Bergens kunstløpklubb inviterer liten og stor til førjulsarrangementet: Gøy på skøyter, i Bergenshallen.

Ny kunstgressbane på Slettebakken!

For å sikre barn og unge i bydelen bedre idrettsfasiliteter er det nå lagt et midlertidig kunstgress på en av banene på Slettebakken i Årstad bydel.

Aktivitetsdag for barn og unge med spesielle behov - Lørdag 29. oktober

Kjenner du noen barn som har lyst til å spille fotball eller håndball, men som ikke finner seg til rette i det ordinære tilbudet? Bli med på aktivitetsdag 29. oktober i Sotra Arena!

Full fart i høstferien

500 barn og unge har i høstferien benyttet seg av aktivitetstilbud tilrettelagt av Idrettsservice i samarbeid med andre lag og foreninger.

Kistekleiva Opp - Motbakkeløp for utviklingshemmede

Lørdag 17. september arrangerer vi for første gang «Kistekleiva Opp»! Dette er et motbakkeløp tilrettelagt for utviklingshemmede og vi håper at alle har lyst til å bli med på dette!

Åpen hall-tilbud i Lonehallen

Søndag 3. april fra kl. 10-13 er barnefamilier velkommen til Åpen hall også i Lonehallen. Dermed finnes Åpen hall i samtlige bydeler.