Gå tilbake til:
Du er her:

Aktiviteter

Familiedag ved Tennebekk søndag 13. august!

Idrettsservice og samarbeidspartnere ønsker alle velkommen til familiedag ved Tennebekktjernet søndag 13. august klokken 12.00-15.00! Dette blir en aktiv søndag med kanopadling, mosjonsløp, vikingleker og sverdkamp.

Les mer

Oversikt over tilrettelagte idrettsaktiviteter høst 2017

I Bergen er det et bredt og variert tilbud innenfor tilrettelagt idrett for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser.

Se oversikt over tilrettelagte idrettsaktiviteter

Svømmekurs for flerkulturelle høst 2017

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner, barn og menn. Nå er påmeldingen til høstens kurs åpnet.

Se info om kurs og påmelding

Kistekleiva Opp - Motbakkeløp for utviklingshemmede

Lørdag 26. august er det igjen klart for «Kistekleiva Opp»! Dette er et motbakkeløp som er tilrettelagt for utviklingshemmede, og løpet ble for første gang arrangert i fjor med mange fornøyde deltakere.

Les mer

Påmelding til Ung sommer 2017

Bergen kommune, Idrettsservice, inviterer barn og ungdommer fra 2. trinn og oppover til en aktiv start på sommerferien. I samarbeid med flere aktører byr vi på sportsaktiviteter, friluftsliv, gårdsaktiviteter og adrenalinfylte aktiviteter.

Les mer

Tilrettelagte sommeraktiviteter for barn og unge

Bergen kommune, Idrettsservice, inviterer barn og ungdommer fra 2. trinn og oppover til en aktiv start på sommerferien. I samarbeid med flere aktører byr vi på tilrettelagte aktivitetstilbud for barn og unge med spesielle behov.

Les mer

Søk om friplass på aktivitetsleir i sommer

Idrettsservice kan i år tilby inntil 100 gratis leirplasser for elever med begrenset familieøkonomi som ønsker et aktivitetstilbud i sommer.

Les mer

300 barnehagebarn testet sykkelformen

300 barnehagebarn fra 20 barnehager oste av sykkelglede under "Den store barnesykkeldagen" på Slåtthaug idrettsbane.

Les mer

Aktive dager på Kvamskogen - vinteraktiviteter for mennesker med utviklingshemming

Tradisjonen tro arrangerer Idrettsservice og kulturkontorene vinteraktiviteter på Kvamskogen for mennesker med utviklingshemming. Arrangementet er lagt til perioden 7.-16. mars 2017.

Klikk her for mer info og påmelding

Søker aktivitetsledere til skidager på Kvamskogen

Idrettsservice søker aktivitetsledere til arrangementet: Skidager for 4. trinn i uke 10 og 11.

Les mer

Skikurs for ungdommer

Skifremme og Idrettsservice tilbyr ungdom fra 13 år skikurs i vinter. Delta på kurs i snowboard, alpint eller twintip. Tilbudet forutsetter tilstrekkelig med snø og at skiheisen er åpen.

Les mer

Håndball og fotball-aktivitetsdag for barn med spesielle behov 19. februar

Kjenner du noen barn som har lyst til å drive med lagidrett, men som ikke finner seg til rette på aldersbestemte lag eller som har en funksjonsnedsettelse?

Les mer om aktivitetsdagen

Treningsgrupper for seniorer

Velkommen til en ny sesong med trening for seniorer. Nye og gamle deltakere ønskes tilbake til en hyggelig time med styrke og balansetrening. Etter treningen legger instruktøren til rette for en liten sosial samling.

Les mer

Gøy på skøyter i Bergenshallen

Idrettsservice i samarbeid med Bergens kunstløpklubb inviterer liten og stor til førjulsarrangementet: Gøy på skøyter, i Bergenshallen.

Les mer

Ny kunstgressbane på Slettebakken!

For å sikre barn og unge i bydelen bedre idrettsfasiliteter er det nå lagt et midlertidig kunstgress på en av banene på Slettebakken i Årstad bydel.

Les mer