Gå tilbake til:
Du er her:

Aktiviteter

Lek og moro på isen!

Idrettsservice i samarbeid med Dagsentertjenesten inviterer utviklingshemmede og deres følgepersonell til lek og moro på isen i Bergenshallen!

Delta på sjøsportuke i høstferien

Barn som går på 4.-7. trinn, kan i høstferien 8. - 12. oktober melde seg på Sjøsportuken på Storøen i Eidsvåg.

Kanoutlån ved Tennebekktjørna

Idrettsservice tilbyr gratis utlån av kanoer og kajakker ved Tennebekktjørna. Tilbudet er rettet mot skoleklasser, lag og organisasjoner.

Tilbyr tilrettelagt bassengtilbud på Haukeland

Bergen kommune har inngått en avtale med Helse Bergen om bruk av bassenglokalene i Energisenteret for barn og unge (EBU) og i Gamle hovedbygg på Haukeland universitetssjukehus.

Bli med på Kistekleiva Opp – motbakkeløp for utviklingshemmede

Lørdag 8. september er det igjen klart for Kistekleiva Opp. Dette er et motbakkeløp som er tilrettelagt for utviklingshemmede, og vi håper at du har lyst til å bli med!

Tilrettelagte idrettsaktiviteter høst 2018

I Bergen er det et bredt og variert tilbud innenfor tilrettelagt idrett for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Her er høstprogrammet.

Svømmekurs for flerkulturelle høsten 2018

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner, barn og menn. Nå er påmeldingen til høstens kurs åpnet.

Flere barn og unge kan få friplass på sommerens aktivitetstilbud

Nå kan enda flere delta på aktivitetstilbud i sommer, uavhengig av økonomi. Fra i år av kan vi også tilby friplasser på aktiviteter i regi av idrettslag.

Skibuss for ungdommer i påskeferien

Ungdom fra 13 år får tilbud om kveldskjøring og skibuss til Eikedalen i vinter. Tilbudet forutsetter tilstrekkelig med snø og at skiheisen er åpen.

Tilrettelagte sommeraktiviteter for barn og unge

Bergen kommune, Idrettsservice, inviterer barn og ungdommer fra 2. trinn og oppover til en aktiv start på sommerferien. I samarbeid med flere aktører byr vi på tilrettelagte aktivitetstilbud for barn og unge med spesielle behov.

Klart for vinteraktiviteter for mennesker med utviklingshemming

Meld deg på Aktive dager på Kvamskogen og få en dag i friluft med mange gøye opplevelser!

Bli med på skikurs for ungdommer

Skifremme og Idrettsservice tilbyr ungdom fra 13 år skikurs i vinter. Delta på kurs i snowboard, alpint eller twintip.

test

test

Familiedag ved Tennebekk søndag 13. august!

Idrettsservice og samarbeidspartnere ønsker alle velkommen til familiedag ved Tennebekktjernet søndag 13. august klokken 12.00-15.00! Dette blir en aktiv søndag med kanopadling, mosjonsløp, vikingleker og sverdkamp.

Svømmekurs for flerkulturelle høst 2017

I Landåshallen arrangeres det ulike svømmekurs tilrettelagt for flerkulturelle kvinner, barn og menn. Nå er påmeldingen til høstens kurs åpnet.