Gå tilbake til:
Du er her:

God påske

Da er litt over tre uker med hjemmeskole gjennomført, og jeg er imponert over dere alle. Denne nye hverdagen kom brått på oss, både her på skolen og for dere der hjemme.

Jeg har oppfattet at dere ved samarbeid og fantastisk innsats har klart å få til en god opplæring, til tross for uvante forhold. 

Bergen kommune og Etat for skole har ikke gitt noe informasjon om hvilke tiltak som iverksettes etter påskeferien. Det er derfor uvisst om skolene blir åpnet helt eller delvis, eller om dagens tiltak forlenges etter påskeferien. Vi blir derfor oppfordret til å være forberedt på ulike scenarier fra tirsdag 14.04. Det kan bety både at vi på skolen tar imot elever og/eller fortsette med hjemmopplæring og omsorgstilbud.

Regjeringen har nedsatt en ekspertgruppe som fredag 03.04 legger frem en anbefaling til regjeringen angående åpning av skoler. Jeg håper det da vil komme signaler om hva som venter etter påskeferien. Regjeringen vil ta endelig stilling til om dagens tiltak skal videreføres 08.04.

Jeg vil legge ut melding på hjemmesiden til skolen så snart jeg vet noe mer angående saken.

Helt til slutt er det viktig for meg å si at det vil komme bedre tider igjen, og at jeg håper vi vil komme tilbake til en normal hverdag så snart som mulig, men selvsagt innenfor rammene for smittevern. Takk for at dere er med og bidrar i den dugnaden vi alle er en del av, og takk for samarbeid i en krevende tid!

Nå må dere alle sammen ta en velfortjent pause fra hjemmeskolen. Riktig god påske til alle sammen!