Gå tilbake til:
Du er her:

Kalandsfestivalen 2020

Dato for Kalandsfestivalen 2020 er fastsatt. Festivalen avholdes andre onsdag i juni, så dere kan allerede nå sette av 10.juni i kalenderen.

Kalandsfestivalen er en felles sommeravslutning for alle elevene på Kaland skole. Vi har landet på en felles avslutning først og fremst for at vi sammen kan feire at det nærmer seg sommerferie og avslutning av skoleåret. Videre ønsker vi å redusere antall dager til sommeravslutninger for de foresatte, og spesielt de som ha elever på flere trinn. Kalandsfestivalen er obligatorisk for alle elevene, og søsken, foreldre, besteforeldre, onkler og tanter er hjertelig velkommen til å feire sammen med oss.

På Kalandsfestivalen skal små og store få muligheten til å delta på et mangfold av aktiviteter. Her skal alle få utfordringer enten de ønsker å hoppe, løpe, padle, ri eller spikke pinner. Trivselslederne bidrar med dans og leker, og skaper god stemning for alle. Idrettslaget og skolemusikken bidrar også, og stiller opp med underholdning og aktiviteter for alle. Elever og ansatte driver kafe og kiosker slik at ingen trenger å gå sulten eller tørst. Vi har mange elever som er flinke til å lage mat, så vi er helt sikker på at det blir en videreføring av fjorårets nyvinning "Street-food marked".

Kalandsfestivalen varer fra 16.45-19.30, og det kommer mer informasjon til alle når det nærmer seg.