Gå tilbake til:
Du er her:
Uteaktiviteter
Uteaktiviteter
Bilde: Avdeling Klostergaten

Tips til hjemmeaktiviteter

Vi har samlet noen tips til aktiviteter en kan ha hjemme nå når barnehagen er stengt.

Vi håper alle har det bra, til tross for at det er litt merkelige tider med stengte barnehager og skoler. Det kan bli lange dager hjemme, så vi håper dere tar dere en tur ut i ny og ne også. Lekeplassen i barnehagen har besøk av enkeltfamilier hver dag, så selv om man ikke bør være mange her om gangen, kan det jo være en slags normalitet i det å se kjente omgivelser innimellom også. 

Vi har funnet noen tips for aktiviteter dere kan finne på sammen med barna hvis dere har behov for litt idéer nå når dere er hjemme. Det finnes også masse på internett av aktiviteter, bøker, sanger osv. som passer for barn.

Vi håper denne situasjonen vi nå befinner oss i ikke blir altfor langvarig – og gleder oss til å komme tilbake til normal hverdag igjen.

Følg med på Bergen kommune sin nettside for oppdatert informasjon, og ta gjerne kontakt med barnehagen om dere lurer på noe. Vi kan nås både på telefon og mail. 

https://familieklubben.no/aktiviteter/22-inne-aktiviteter-du-kan-gjoere-med-barna/272

https://nrksuper.no/ (anbefaler bl.a. Tellekorpset, Lesekorpset o.l. for de eldste barna)

https://www.youtube.com/watch?v=Ktt9Bfzs64E (Barnesanger på norsk)

http://www.fantasifantasten.no/  

http://litteraturhuset.no/arrangement/hjem-i-stua/ (Høytlesing av barnebøker/digital eventyrstund for de små)

Følg bl.a. Akvariet på Facebook (https://www.facebook.com/events/642214283241842/) Her kan en se mating av dyr m.m. dersom en melder seg på gratis arrangement.