Gå tilbake til:
Du er her:

En kunst - og kulturbarnehage med barna i sentrum

Klosteret barnehages hovedmål er: Vi vil være med på å gi barna en god og trygg barndom fylt av glede, gode opplevelser, vennskap og tilhørighet til Bergen sentrum

En kunst- og kulturbarnehage
Malegruppe
Bilde: Avd. Klostergaten

Det pedagogiske tilbudet i vår barnehage vil bære preg av beliggenheten til våre hus. Våre barn opplever byen på samme måte som barn på landet opplever det å vokse opp på landet. Vi blir preget av hvor vi bor: Barna i Bergen sentrum opplever at sin "gode barndom" er knyttet til gater og smau, klatretreet i barnehagen og i parken, teater, kino, konserter på Verftet, lekeplassen og alle museene. Dette er barnehagen med på å legge til rette for.

Barnehagen var tilknyttet Den kulturelle bæremeisen siden oppstarten i 2006, og har alltid hatt en tydelig uttalt kunst- og kulturprofil. Vi har jobbet med diverse prosjekt etter den målsetting at barna skal få nye kunstopplevelser og bli oppmuntret og inspirert til å ta i bruk flere av sine kreative sider. Barnehagen har vunnet den nasjonale prisen for kunst- og kultur i opplæringen – Barnehageprisen – to ganger: I 2010 og 2013. 

Barnehageprisen 2010 og 2013