Gå tilbake til:
Du er her:
God jul
God jul

God jul og godt nyttår

Tusen takk for godt samarbeid i året som har gått. Personalet ved Krohnengen og Eventyrskogen skole ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Da er nok et år på hell, og vi går mot lysere tider. Juleferien er her, og vi ser alle frem til noen dager med fri og senke skuldrene. Tusen takk for innsatsen dere alle har gjort dette året.

Året 2020 ble ikke slik vi hadde sett for oss, men det har vært mange fine og gode læringssituasjoner på skole og SFO.  Vi har hatt karneval, hjemmeskole, uteskole, sykkelkids, leseaksjon, veiledet lesing, Halloween gøy, Kode-timen, skaperglede med bruk av 3D printer, nissesprint, Lucia tog, juleverksted, besøkt pepperkakebyen og mye mer. Vi venter spent på å ta gymsalen i bruk igjen, men litt forsinkelser er det. Heldigvis kan vi fortsette å benytte Framohallen og Vikinghallen frem til gymsalen vår er klar. 

Det har vært en annerledes reise i mitt første år som rektor, men jeg er så stolt og takknemlig for å ha dere alle med på laget. Vi lukker nå boken for 2020 og setter den i hyllen vår.  Nå starter snart 2021 med blanke ark som vi sammen kan fylle med mange gode og lærerike minner.  

Mandag 4.januar har SFO langdag, mens skolen har planleggingsdag. Første vanlige skoledag er tirsdag 5.januar 2021. 

Riktig god jul og et godt nyttår ønskes dere alle!

Julehilsen fra

Anette Gerda Rønhovde (Rektor)