Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

SKOLEN VÅR ER DELVIS STENGT FOR ELEVER FRA 2. JUNI.

Oversettelser til Arabisk, Engelsk, Tigrinja, Somali og Polsk

Førskoledag 2021

Skolen ønsker å invitere nye elever til førskoledag i juni. Foresatte får epost med mer informasjon om dette. Velkommen til Kronstad skole!

Kom mai du skjønne milde!

Vi er allerede i mai måned, og når solen skinner kjenner vi på smak av sommer. Da er det et yrende liv på skoleplassen og uteskole er trivelig i godt vær!

God påskeferie!

Nå nærmer påskeferien seg. Vi ønsker alle en fin ferie. Påske-SFO er åpen mandag, tirsdag og halve onsdag. Se busstider under.

God vinterferie!

Vi ønsker alle en fin vinterferie! SFO er åpen hele uken og varierte aktiviteter er godt planlagt for barna som skal være med.

Leseaksjonen er i full gang!

Det er alltid stor stas på skolen når leseaksjonen settes i gang. Vi leser og vi leser og vi lærer mye sammen! Premie venter til det trinnet som leser flest minutter.

Vanlig skole for alle elever på Kronstad skole fra mandag 15. februar

Det er nå avklart at vi er på gult nivå i Bergen fra mandag 15. februar 2021. Alle elever skal da møte på skolen på mandag.

Rødt nivå på skolen fra mandag 8. februar 2021

Det er rødt nivå i skolen. Småtrinnet skal møte som normalt. Følgegrupper utgår og elevene møter ved Gimle til den bussen de tar til vanlig. Mellomtrinnet kombinerer hjemmeskole og uteskole i uke 6.