Gå tilbake til:
Du er her:

Informasjon til foresatte med barn på ungdomstrinnet ved Kyrkjekrinsen skole

Vedlagt finner dere noe informasjon om skolestart for ungdomstrinnet denne uken.

Det meste er informasjon fra smittevernsoverlegen, Karina Koller Løland , som ble sendt til skolene i dag, men vi har lagt inn de lokale tilpasningene som gjelder for vår skole.

På vegne av alle ansatte vil vi ønske alle elevene velkommen tilbake. Vi har gledet oss lenge og sett frem til denne dagen da vi endelig kan møtes igjen.

10.trinn: Elevene skal være på skolen hver dag inntil vi eventuelt får annen beskjed. Dagen blir noe kortere enn en normaltimeplan. Elevene er på skolen fra 09.00 til 12.30 hver dag.. Deres første skoledag er tirsdag 12.mai klokken 09.00.

9.trinn: Elevene er på skolen tirsdag og torsdag i partallsuker og mandag, onsdag og fredag i oddetallsuker. Partallsuker er uke 2,4, 6 osv, mens oddetallsuker er 1,3,5 osv. Deres første skoledag er torsdag 14.mai klokken 09.00.

8.trinn: Elevene er på skolen mandag, onsdag og fredag i partallsuker og tirsdag, torsdag i oddetallsuker. Partallsuker er uke 2,4, 6 osv, mens oddetallsuker er 1,3,5 osv. Deres første skoledag er fredag 15.mai klokken 09.00.