Gå tilbake til:
Du er her:

Om oss

Linken aktivitetshus er et møtested for mennesker med psykiske helseplager.

Hus
Lyshus
Bilde: Linken

Hvem kommer til Linken?

For å komme til oss må du være fra 18 år. På Linken er det stort sett jevn fordeling av kvinner og menn. De fleste av våre brukere er mellom 30 og 65 år. De psykiske helseplagene til den enkelte varierer.

Vi har ikke anledning til å følge opp en-til-en, slik at de som bruker tilbudet vårt må være selvhjulpen. Dagene på Linken er full av godt humør og latteren sitter løst. Trivsel og trygghet er viktig for oss, og den enkelte bidrar ved å rette seg etter trivselsregler i huset.

Hva skjer?

Huset vårt er koselig og innholdsrikt. I løpet av uken tilbyr vi varierte aktiviteter med veiledning, hjelp og støtte, både i og utenfor huset. En kan velge om en vil være med på de planlagte aktivitetene, eller gjøre noe på egenhånd hvis en heller vil det. Du kan også komme bare for å være sosial, ta en kopp kaffe eller slappe av med en avis. Mange av Linkens brukere er dessuten glad i spill. Her er det mulighet til å være med.

Ellers er huset utstyrt med keramikkovn, symaskiner, biljardbord og en del musikkinstrumenter. Dette er tilgjengelig for den som ønsker å utfolde seg.

NB!!!!!!På grunn av korona er tilbudet vårt for tiden svært redusert. 

Du finner mer informasjon om våre tilbud og aktiviteter i innbyggerhjelpen.

Hvordan komme i kontakt med oss?

Ta en telefon til oss, eller bare kom innom. Vi spør ikke etter diagnose eller hva den enkelte sliter med, men er tilgjengelig og lydhør dersom du har noe på hjerte. Fordi vi er en offentlig tjeneste, må brukere registrere seg for å kunne benytte tilbudet vårt.

Du kan også nå oss ved å ringe; 55 56 28 00/02

Åpningstider i forbindelse med korona

  • Mandag kun tilgjengelig på tlf. 94535585
  • Tirsdag 10.00-14.00
  • Onsdag 12.00-14.30
  • Torsdag 10.30-14.00
  • Fredag 10.30-14.00

Du kan også finne oss på Facebook på: https://www.facebook.com/Linken-treff-og-aktivitetssenter-944434558974815