Gå tilbake til:
Du er her:

Forberedelse til skolestart for høstens førsteklassinger

Skolene i Fyllingsdalen bydel har i samråd med skoleledelsen i Bergen kommune besluttet at det ikke lar seg gjøre å gjennomføre førskoledager som vanlig. Dette av hensyn til smittevern.

Det betyr at vi ikke får gleden av å møte alle våre flotte skolestartere før sommeren.

Foreldre og elever skal likevel få et lite innblikk i hvordan det er å være elev på Løvås oppveksttun, vi må bare gjør det på en litt annerledes måte i år.

Dere vil få tilsendt viktig informasjon og praktiske opplysninger om skolefritidsordning (SFO) og skolestart. I tillegg ønsker vi å invitere alle skolestartere på et digitalt møte, slik at dere får sett hvordan skolen og klasserommene våre ser ut. Hvordan vi løser dette praktisk er foreløpig ikke avklart, men vi ser for oss at dette er noe vi kan få til i samarbeid med barnehagene.

 
Bilde:

Følg med her på skolens hjemmeside og følg oss gjerne på skolens Facebookside som du finner her.

Vi er svært lei oss for at vi ikke kan gjennomføre planlagte treff denne våren, men vil likevel gjøre vårt ytterste for å bidra til en trygg og god overgang fra barnehage til SFO og skole for skolestarterne våre.

Har dere ikke sendt inn innskrivingsskjema til skolen ennå, må dette gjøres snarest. Bruk innskrivingsskjemaet dere finner her på skolens hjemmeside. Da vil henvendelsen bli lagt direkte i vårt arkivsystem og ditt, og barnets, personvern vil bli ivaretatt. Vi vil ikke at dere sender oss disse opplysningene på epost.

Skal barnet ditt gå på skolefritidsordningen vår (SFO) og du ennå ikke har søkt plass, ber vi om at søknad sendes inn snarest. Bergen kommune har vedtatt at alle 6-åringer som søker skal få plass i SFO. Du må søke elektronisk på www.bergen.kommune.no. Her finner du også informasjon om økonomisk moderasjon.