Gå tilbake til:
Du er her:

5.-7.trinn starter opp igjen på skolen!

Vi kan igjen ønske alle elevene våre tilbake på skolen. Endelig, dette har vi ventet lenge på! Under kan du se hvordan oppstarten og skoledagen blir for elevene på 5.-7.trinn.

Bergen kommune har bestemt at vi skal ha en gradvis oppstart. Det betyr at 7.trinn starter opp igjen på tirsdag 12.mai. Elevene møter ved sykkelstativet utenfor pav4 kl.9.00

Torsdag 14.mai er vi klare til å ta imot 5. og 6.trinn. Deres oppmøtetidspunkt er kl 830. 5.trinn går til utgangsdør pav3 som vender ut mot skogen, mens 6.trinn møter opp på store fotballbanen. Det er viktig at elevene kommer tidsnok til skolen, men også viktig at de ikke kommer for tidlig. Dette fordi vi må sørge for at alle skolens elever kommer seg til sine klasserom på en forsvarlig måte. I tiden fremmover er smittvern det viktigste!

Vedlagt finner dere brevet som går ut til alle foresatte på 5.-7.trinn mandag 11.mai

For elever som har skolemelk vil denne bli delt ut som vanlig.

For elevene i 1.-4.trinn blir hverdagen slik de kjenner fra de siste 2 ukene. 1.-2.-3.trinn møter kl 830 på fast plass, mens 4.trinn møter kl 9.00.

For elever som benytter morgen sfo er sfo åpen som vanlig fra kl 7.30. Elever som ikke har sfo plass må møte på trinnet sitt oppmøtetidspunkt, ikke tidligere.

MVH Lill Presttun Hindenes-rektor Lyshovden Oppveksttun skole.