Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Koronaviruset: Spørsmål og svar til næringslivet

Restriksjoner knyttet til koronaviruset har betydelige konsekvenser for store deler av næringslivet. Næringsseksjonen har samlet nyttige lenker. De tar også mot innspill til lokale tiltak.

28. januar blir persetorskens dag

Den urbergenske fiskeretten persetorsk skal gjøres stas på med egen dag. - Torsken skal til pers 28. januar 2020, sier næringsbyråd Erlend Horn.

Vil ha kandidater til Etablererprisen

Bergen kommune trenger din hjelp i jakten på verdige kandidater til kommunens etablererpris for 2019.

Viderefører Mulighetsbanken

Tilbudet til arbeidssøkende i Bergensregionen vil fortsette, men lave arbeidsledighetstall gjør at Mulighetsbanken endrer form fra ukentlige møter til konkrete tiltak og prosjekter i 2019.

Milla Says fikk Etablererprisen

Bergen kommunes etablererpris 2018 går til Milla Says. Den digitale plattformen hjelper mennesker med begrenset verbal tale til å ha god kommunikasjon med dem rundt seg.

Planen er: Flere store arrangementer til Bergen

Bystyret har vedtatt en ny arrangementsplan for Bergen for perioden 2019-2030 og øker budsjettet med to millioner kroner.

Mediebransjen i Bergen gjør det bedre enn landsgjennomsnittet

Ny rapport viser positive tall for mediebransjen i Bergen.

Åpnet kommunens nye innovasjonslab

Fredag 16. mars 2018 var det offisiell åpning av Bergen kommunes innovasjonslab, et nytt møtested mellom kommunen og gode ideer.

TicketCo fikk Etablererprisen

Næringsbyråd Julie Andersland delte mandag ut kommunens etablererpris på 75.000 kroner.

Connect Vekst - Et kostnadsfritt vekstprogram i Bergensregionen

Ønsker din bedrift å vokse? Vil dere sikre og skape nye arbeidsplasser? Connect Vekst er et program som legger til rette for vekst og konkurransekraft i små og mellomstore bedrifter.