Gå tilbake til:
Du er her:

TicketCo fikk Etablererprisen

Næringsbyråd Julie Andersland delte mandag ut kommunens etablererpris på 75.000 kroner.

- Gjennom å tenke nytt, forenkle og digitalisere har TicketCo utviklet et verktøy som har gjort arrangementer til en bedre opplevelse både for publikum og arrangører, sa byråd Julie Andersland da hun delte ut prisen under åpningen av Innovasjonsuken OPP på Østre mandag kveld.

Enstemmig jury

TicketCo ble stiftet i 2012 og kan vise til god vekst i kundemasse og ansatte. Til nå har over 1200 arrangører valgt å bruke løsningen. De har nylig skrevet kontrakt med sportsklubben Brann – et hårete mål de satte seg da bedriften var i startfasen. Bedriften har etablert seg som en betydelig aktør i Norge og satser også internasjonalt.

- I en tøff konkurranse mot svært mange andre gode kandidater til prisen var en samstemt jury enig om at kommunes etablererpris i år måtte gå til TicketCo.

Om prisen

Etablererprisen er på 75.000 kroner og deles ut til kandidater som har etablert ny virksomhet i bergensregionen, og som bidrar til å fornye eller berike lokalsamfunnet og inspirere andre potensielle etablerere til å starte næringsvirksomhet.