Gå tilbake til:
Du er her:

Se programmet for Mulighetsbanken i februar

Er du arbeidssøkende og ønsker å bygge nettverk? Velkommen til møter i Kaigaten 4 hver mandag.

 • Er et tilbud til arbeidssøkende i Bergensregionen. Vi møtes hver mandag for inspirasjon, motivasjon og å bygge nettverk.
 • Tilbudet består av aktiviteter som foredrag, workshops og ulike kurs.
 • Mulighetsbanken er et samarbeid mellom Bergen kommune, Fellesforbundet avdeling 5, NAV, Hordaland fylkeskommune, NITO, NHO, LO, TEKNA og Bergen Næringsråd.

Mulighetsbanken er et treffsted for arbeidssøkende i Bergensregionen. Her kan du treffe andre i samme situasjon og komme i kontakt med arbeidsgivere.

Møtene finner sted hver mandag hos Innbyggerservice i Kaigaten 4, like over veien fra rådhuset. Dørene åpner klokken 09.00. Offisielt program fra klokken 10.00.

Program

 • 5. februar: Vær forberedt til jobbintervjuet
  Vår samarbeidspartner NITO tilbyr et kurs som gjør deg bedre rustet til jobbintervjuet. Klokken 09.00-10.00 får vi besøk av Kreolis som skal ansette folk i nærmeste fremtid.
 • 12. februar: LinkedIn og nettverksbygging
  På LinkedIn legger du ut CV, bygger karriere og utvikler nettverk. Vi ser på hvordan du kan bygge opp LinkedIn-profilen din for å bli lagt merke til av arbeidsgivere.
 • 19. februar: Hvilken arbeidskraft og kompetanse vil bli etterspurt på Vestlandet de kommende 3-5 år
  Vi får besøk av Ann-Kristin Kristoffersen fra NHO som forteller hvor du bør satse for å komme inn i bransjer som vil være etterspurt i fremtiden.

Påmelding

Les mer og påmelding på Mulighetsbanken sin nettside