Gå tilbake til:
Du er her:

Vil ha kandidater til Etablererprisen

Bergen kommune trenger din hjelp i jakten på verdige kandidater til kommunens etablererpris for 2019.

Etablererprisen er på 75.000 kroner og deles ut til kandidater som har etablert ny virksomhet i bergensregionen, og som bidrar til å fornye eller berike lokalsamfunnet og inspirere andre potensielle etablerere til å starte næringsvirksomhet.

Frist for innmelding av kandidater er 28. august 2019.

Prisen er på 75.000 kroner.

Hvem kan få prisen?

Etablererprisen deles ut til kandidater som har etablert ny virksomhet i bergensregionen, og som bidrar til å fornye eller berike lokalsamfunnet og inspirere andre potensielle etablerere til å starte næringsvirksomhet.

Bedriften må kunne vise til vekst i omsetning, resultat eller antall ansatte, og bedriften må ikke være eldre enn fem år i prisutdelingsåret.

Etablererprisen tildeles ikke bedrifter i en oppstartsfase.

Stimulerer nyskapning

Prisvinneren vil få større oppmerksomhet i regionen og prisen kan på den måten styrke virksomhetens posisjon i markedet.

Tidligere prisvinnere

Etablererprisen ble første gang delt ut i 2007. Prisen er tidligere delt ut til gründerne bak It’s Learning, Maritime Colours, Colonialen Kjøkken & Fetevare, CreaCon Entertainment AS for Vennebyen, Norwegian Rain, Made, Adams matkasse, Wisub AS, Motitech og TicketCo.

I 2018 gikk prisen til MillaSays.

Send inn forslag

Forslag til kandidater sendes til næringsrådgiver Andreas Grimen på e-post: andreas.grimen@bergen.kommune.no innen 28. august 2019.

Du må skrive:

  • Navn på nominert bedrift
  • To-tre punkter om hvorfor de bør motta prisen

En jury ledet av næringsbyråden nominerer kandidater til prisen og utpeker en vinner. Det er kun prisvinnerens navn som vil bli offentliggjort

Etablererprisen deles ut under Innovasjonsuken OPP

16.-22. september er det duket for innovasjonsuken OPP her i Bergen.

Innovasjonsuken OPP skal bygges opp til å bli den viktigste arenaen for gründere, innovasjonsbedrifter og etablert næringsliv i regionen. En uke spekket med lærerike og interessante arrangement, i regi av aktører som synes det er viktig å dele kunnskap for å fremme innovasjon og entreprenørskap i ulike bransjer.