Gå tilbake til:
Du er her:

Her er programmet for årets byutviklingskonferanse

Bergen kommune inviterer til den årlige byutviklingskonferansen i Grieghallen fredag 29. november. Årets tema er gjennomføring i byutviklingen.

Hvordan får vi i fellesskap realisert og gjennomført de gode planene i byutviklingen? Dette er tema for byutviklingskonferansen i Grieghallen 29. november.

Programmet er vedlagt, her er noen smakebiter:

Kommunaldirektør Anne Iren Fagerbakke ønsker velkommen. Byråd for klima, miljø og byutvikling, Thor Haakon Bakke, viser visjoner for gjennomføring i byutviklingen.

Erfaringer fra planleggere, innbyggere og utbyggere

Tidligere direktør i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune, Ellen de Vibe, kommer for å fortelle om hvordan Ensjø, Bjørvika og Tjuvholmen ble bygget ut.

Vi skal også se nærmere på hvordan Mindemyren formes til et nytt område. Her får vi nabolagets perspektiv, i tillegg til at Bergen kommunes gjennomføringsavdeling gir et innblikk i fellesskapets byromsproduksjon. Fylkesdirektør for samferdsel, Håkon Rasmussen, tar for seg Bybanens rolle i områdeutviklingen.

I tillegg til erfaringer og blikk fremover, får vi et historisk tilbakeblikk på gjennomføringstiltak i byutviklingen i Bergen.

Utdeling av to priser

Tradisjonen tro skal også årets Arkitektur- og byformingspris deles ut. I år skal det også deles ut en ny pris, Bylivsprisen. Gjennom denne prisen ønsker Bergen kommune å løfte frem aktører som bidrar til å gjøre Bergen til et bedre sted å være. Har du forslag til verdige vinnere av Bylivsprisen, er fristen 17. november. Les mer om Bylivsprisen her.

Påmeldingsfrist 20. november

Byutviklingskonferansen er åpen for alle. Deltageravgiften er 200 kroner, og påmeldingen er bindende. Du kan betale med Vipps, Visa eller Mastercard.

Det fremdeles ledige plasser, og påmeldingsfrist er 20. november.

Meld deg på via denne lenken