Gå tilbake til:
Du er her:

Vellykket skoleball for elevene på Sandgotna skole

Onsdag 27. april var det duket for den store festen. Endelig var datoen for det første skoleballet på nesten tre år og mange hadde gledet seg i uker og måneder. 360 av skolens elever var påmeldt.

Ansatte og Foreldreutvalget har samarbeidet om planlegging, vakthold og gjennomføring av skoleballet 27. april. Og for en fest det ble!

Nær 360 elever fra både ordinær- og forsterket avdeling oppførte seg eksemplarisk. DJ var på plass med lys og effekter, spillelisten så ut til å treffe ungdommenes ønsker. Bespisning ble gjennomført i tre seksjoner i studiesalen, som var pyntet og oppdekket for anledningen. På menyen stod pizza og mineralvann. Like enkelt som det er godt.

De aller fleste hadde pyntet seg litt, mange var skikkelig stilige og hadde valgt dress eller kjole.

Det ble stemt frem prins og prinsesse på 8. trinn, kronprins og kronprinsesse på 9. trinn og konge og dronning på 10. trinn.

Det ble ikke observert noen negative episoder og både elever , foreldrevakter og et stort antall ansatte koste seg gjennom kvelden. Alle har uttrykt at de hadde en fin kveld både sosialt, på dansegulvet og under bespisning. Skolens lille uro for at elevene hadde “glemt ut" en del regler og sosiale koder etter to år med korona,  ble raskt borte. En skikkelig fin kveld. Da er det bare å glede seg til neste skoleball.