Gå tilbake til:
Du er her:

Skolekorpset er på jakt etter nye musikanter

Vi er kommet til våren, og da er skolekorpset i vårt nærområde på jakt etter flere nye musikanter.

I skoletiden på fredag 22. Mars var en del av de eldste i korpset på besøk på skolen og spillte litt for elevene og snakket litt om det å gå i korps. I den anledning håper vi at deres barn ble fristet til å melde seg inn, og begynne i korpset vårt.

Å spille i korps er en kjekk aktivitet, og kan friste med at vi ikke har noen reservebenk slik man har i for eksempel håndball og fotball. I korps er alle like mye verdt og like viktig. Sammen har vi øvinger, seminarer, turer - både innenlands og utenlands, og gjør ellers mye kjekt sammen. Hver musikant har også ukentlig en-til-en-undervisning med en erfaren musiker enten gjennom kulturskolen eller korpset.

Vårt motto er: "Alle toner teller, spilleglede gjelder!"

Neste uke, uke 13, arrangerer vi åpen dag. Da kan man komme og få prøvd instrumenter og melde seg inn i korpset. I år har vi åpen dag på to skoler, Vadmyra skole og Mathopen skole:

Vadmyra skole:
Tirsdag 26. Mars klokken 18.00. Gå inn hovedinngangen og gå til venstre. Der blir det skiltet eller dere blir hentet.
https://www.facebook.com/events/2193328670787797/

Mathopen Skole:
Torsdag 28. Mars klokken 18.00 på skolekjøkkenet/skolestuen.
https://www.facebook.com/events/436469976894114/

Finn oss også på facebook for å se mer om korpset. Dersom dere har spørsmål eller ikke kan komme på åpen dag, er det bare til å ta kontakt via Facebook eller på epost: mathopenskolesmusikkorps@gmail.com