Gå tilbake til:
Du er her:

SFO

Ny periodeplan for SFO

Da nærmer vi oss slutten på høstferieuken, og kjører discofinale i aulaen! Høstferien avslutter også den første periodeplanen for SFO, og her kommer derfor ny plan for tiden fram mot jul.

(12.10.2018)

Program og påmelding til langdager i høstferien

Det nærmer seg høstferie med stormskritt, og vi er klare for en uke med mye god aktivitet:)

(01.10.2018)

SFO - oppstart, aktiviteter og Instagram

Tiden flyr og vi har allerede nådd september. August har vært en spennende tid for både barn, foreldre -og oss ansatte. Det har vært utrolig kjekt å bli kjent med mange nye mennesker, både store og små. Vi er allerede godt i gang med aktiviteter, og her kommer det derfor litt informasjon om det videre aktivitetstilbudet i SFO.

(05.09.2018)

Velkommen til en ny høst på SFO

Selv om ferien ennå ikke har begynt, gleder vi oss allerede til å møte dere igjen til høsten. Vi ønsker spesielt våre nye førsteklassinger velkommen, og håper at de første ukene før skolen begynner, skal bli en flott mulighet til å bli bedre kjent med skolen og medelever.

(21.06.2018)

Påmelding til langdager i juni

Siste uken i juni er det som vanlig langdager på SFO. Her er kommer endelig digital påmelding og program for dagene!

(20.06.2018)

Husk planleggingsdag onsdag 9. august

Onsdag 9. august er det planleggingsdag for skolen og SFO. SFO er da stengt.

(03.08.2017)

Velkommen til langdager på SFO!

Vi håper dere har hatt en flott sommerferie og at både store og små er klare for en ny høst med skole og SFO. Vi ønsker spesielt våre nye førsteklassinger velkommen, og håper at de første ukene før skolen begynner, skal bli en flott mulighet til å bli bedre kjent med skolen og medelever. Oppgraderingen av SFO-lokalene er dessverre ikke helt ferdig ennå, men vi håper å være på plass før skolestart. Inntil dette er klart, blir vi værende i samme lokaler som før sommerferien.

(31.07.2017)

Skolehagen - fra jord til bord

Den siste tiden har SFO jobbet mye med oppgradering og planting i forbindelse med skolehagen. Det er gjort mye viktig og bra arbeid av både barn og voksne. Vi har som mål at barna skal vite hvor maten kommer fra. Det er derfor vi også bruker mye tid på både skolehage, og fisking med garn. Det at barna ser at et frø spirer og blir til en grønnsak, eller at de er med på prosessen fra levende fisk til fileter på grillen, er noe vi tror blir mer og mer viktig.

(09.05.2017)

Oppstart av fugleprosjekt på SFO

De neste ukene kommer vi til å jobbe med fugler på SFO. Dette blir gøy!

(24.01.2017)

Plan for utegruppen, våren 2017

Nå er planen for utegruppen klar. Legg merke til at det er planlagt overnattingsdøgn for 3. og 4. trinnselevene i uke 26. Klikk her for mer informasjon.

(13.01.2017)

Periodeplan for turdager SFO, høst 2016

Her finner dere periodeplan for turdagene frem mot jul.

(06.09.2016)

Første ordinære SFO uke - tilbakeblikk

Da er årets første ordinære SFO-uke gjennomført, og vi sitter igjen med mye nyttig erfaring. Denne uken har det vært gjennomført turdag tirsdag, og tre økter med "Bredt&Godt!".

(02.09.2016)

Informasjon om turdager

Neste uke starter vi opp med turdager hver tirsdag i tidsrommet 12.45 til 15.00, på SFO. Husk regntøy og byttetøy! Her kommer litt utfyllende informasjon om hva som skal foregå.

(29.08.2016)

Vår på SFO

Nå er vi godt i gang med vårarbeidet på SFO. I år som i fjor er det kjøkkenhagen som står i hovedfokus på denne tiden av året.

(02.05.2016)

Ukesoversikt for SFO

Her en oversikt over hvordan en vanlig uke ser ut for barna på SFO.

(22.11.2013)