Gå tilbake til:
Du er her:

Velkommen til en ny høst på SFO

Selv om ferien ennå ikke har begynt, gleder vi oss allerede til å møte dere igjen til høsten. Vi ønsker spesielt våre nye førsteklassinger velkommen, og håper at de første ukene før skolen begynner, skal bli en flott mulighet til å bli bedre kjent med skolen og medelever.

De tre første ukene før skolen begynner vil det være langdager med ulike aktiviteter i nærområdet. Hovedfokus vil ligge på å skape trygghet og samhold.

Praktisk informasjon:

  • Hver dag skal barna registrere seg selv på listene, under oppsyn av voksen. Dette er svært viktig for at vi skal være helt sikre på at vi har oversikt på hvem som er hos oss, til enhver tid. Dette gjelder også når barna skal gå hjem for dagen. Barn på 1. trinn må følges av voksen til og fra SFO, og det er viktig at vi får beskjed dersom noen andre enn foreldre skal hente. Barna må senest være levert kl. 09.30. Dette er fordi vi skal kunne komme i gang med dagens aktiviteter.
  • På langdagene har vi to faste måltider; kl. 09.00 og ca kl. 12.30 Barna må ha med matpakke til det første måltidet, mens vi lager smørelunsj eller varmrett til det andre.
  • Været i byen vår er som vi alle vet svært skiftende. Det er derfor viktig at barna har med seg regntøy og egnet fottøy hver dag, i tilfelle vi får bruk for det. Ta også med byttetøy.
  • Det er fint om barna har med seg en liten tursekk og drikkeflaske til turer og lignende.
  • Åpningstidene for Kaland SFO er: 07.15-16.45.

Aktiviteter:

Som nevnt innledningsvis vil det bli mye frilek de første ukene. Vi vil likevel ha noen aktiviteter som er ledet av oss voksne. Vi ser for oss at dette er noe av det vi vil prøve å gjennomføre:

  • Idrettsaktiviteter på idrettsanlegget (ballspill, sansemotorisk lek osv.)
  • Friluftsaktiviteter i nærområdet
  • Inneaktiviteter med lek, spill osv.
  • Arbeid med - og matlaging fra kjøkkenhagen.

Vi håper vi skal få noen flotte uker før skolen setter i gang for fullt! Dersom det er noen spørsmål, er det bare å ta kontakt på tlf: 94 53 01 50. På mail når dere gruppeleder Henriette Kobberstad på henriette.kobberstad@bergen.kommune.no , eller meg på henrik.thorsen@bergen.kommune.no J

I menyen til høyre vil dere også finne årsplanen for neste skoleår, samt en oppsummering av denne saken i PDF-format.

Med vennlig hilsen

SFO-gjengen