Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

BlimE- dansen 2019 på Løvås oppveksttun

På slaget kl. 1200 var vi i gang. Alle elever og voksne ved Løvås oppveksttun svingte seg til rytmene og danset BlimE- dansen 2019.

Innkalling til foreldremøte

Vi ønsker alle foreldre hjertelig velkommen til foreldremøte på Løvås oppveksttun, onsdag 11. september.

Velkommen til nytt skoleår

Vi vil med dette ønske elever og foresatte velkommen til et nytt skoleår på Løvås oppveksttun.

Velkommen til skolestart

Første skoledag for elevene er fredag 16.08.19.

FAU og skolen inviterer til foreldrekveld torsdag 2. mai

FAU og skolen samarbeider tett om å skape et trygt og godt læringsmiljø for elevene. Vi følger opp tradisjonen som ble startet i fjor, foreldrekveld med foredrag i gymsalen.

Bygdedag og ferskvannsøkologi

Onsdag er bygdedag på Hålandsdalen leirskole. Vi lærte om forskjellige gamle håndverk. Torsdag dro vi på ny kanotur. Vi dro garn og lærte om livet i ferskvann.

Der ingen skulle tru

Tirsdag var 6. trinn på kanotur til Kikedalen. Vi lærte om svartedauden og om hvordan man bygget hus for hundre år siden.

Vel fremme i Hålandsdalen

Vi hadde en rolig og fin busstur inn til Hålandsdalen med sang og god stemning. I løpet av dagen har vil lært mye nytt, blitt kjent med nye folk og funnet oss til rette på leirskolen.

Velkommen på informasjonsmøte om rusforebyggende arbeid i Fyllingsdalen bydel

Lokalt politiråd inviterer foresatte til elever i 7., 8., 9., 10. og 1. klasse på vg.skole i Fyllingsdalen til informasjonsmøte om rusforebyggende arbeid.

Si din mening om Løvås oppveksttun

I perioden 13. februar til 5. mars kan du som foresatte i skolen og sfo si din mening om forskjellige forhold ved skole- og SFO-tilbudet i Bergen..