Gå tilbake til:
Du er her:

Avslutning av årets leseaksjon

Årets leseaksjon ble avsluttet med fellessamling i gymsalen for alle skolens elever. En flott markering av den gode leseinnsatsen som har vært de siste ukene.

Leseaksjonen har vært svært motiverende for mage av elevene våre. I dag markerte vi at aksjonen er over og håper den har inspirert mange til å fortsette med lesing framover. Det er så mye spennende å oppdage gjennom litteraturen! Samlingen ble ledet av skolens elevråd og både barn og voksne bidro med blant annet skuespill og sang.

Klassen som i gjennomsnitt per elev har lest flest bøker i løpet av aksjonen vant et kinobesøk på "Helan og Halvan".  I år gikk denne premien til klasse 6a som hadde hatt en stor leseinnsats.

I løpet av leseaksjonen har vi hatt en tegnekonkurranse. Elevrådet hadde en stor jobb med å gå gjennom alle de imponerende bidragene og kåre en vinner. Vinnerillustrasjonen var inspirert av mange kjente forfattere og figurer fra eventyr og barnebøker. Mina i klasse 6b hadde tegnet den flott tegningen som nå er blitt lesediplom.