Gå tilbake til:
Du er her:

Desemberhilsen

Året nærmer seg slutten og det er tid for juleferie. Vi har lagt bak oss en lærerik og god høst og desember måned har vært fylt med mange flotte opplevelser for små og store.

Vi er inne i årets mørkeste periode, men her på Rolland har vi hatt mange opplevelser som har gjort dagene lysere.

Fellessamlinger for 1.-7.trinn

Elevene på Rolland har hatt fine dager med flere felles treffpunkt for store og små på 1.-7.trinn.

Overgangen fra november til desember ble markert med fellessamling i gymsalen og avslutning av årets leseaksjon. Skuespill med lærere og elever sammen var nok høydepunktet.

Vi har hatt desembersamling med sang og dans. I år var det fadderklassene på 2. og 5.trinn som stod for innholdet. Det var en flott og inkluderende samling. Tradisjonen tro har vi også i år hatt tilbud om å delta på julegudstjeneste i Åsane kirke eller lysmarkering i Åsane kulturhus. Begge samlingene var fine opplevelser for de som deltok. Juletregang er en hyggelig tradisjon på Rolland og også dette året ble det en fin og samlende stund rundt juletreet i gymsalen.  

På alle trinn har det i tillegg til fellesaktiviteter vært satt av tid til samlende opplevelser i desember, juleverksted, adventsstunder og ekskursjoner. Og så fikk vi jo noen flotte dager med kulde og snø som gjorde det mulig å være ute og ake og nyte vinteren! Vi håper selvsagt på flere slike kalde vinterdager på nyåret. 

Omtanke for andre

Alle trinn har hatt "Omtanke" som tema på sin sosiale kompetanseplan, med fokus på at det å gjøre noe for andre i desember kan være en god opplevelse. Det kan være å si fine ord, synge for noen, lese for noen, besøke noen, rydde og hjelpe noen som trenger det osv. Med dette som tema i denne tiden håper vi at elevene erfarer at det å gi og å vise andre omsorg gir glede og en viktig dimensjon til desember måned.

Julehilsen fra Nyenga

Vi har også i 2017 hatt samarbeid med Nyenga og fått hyggelig julehilsen som dere kan lese

Mot lysere tider..

Nå går det mot lysere tider og vi ser fram til våren 2018 på Rolland skole.

Vi håper alle får noen fine dager sammen med familie og venner, lader batteriene og er klare til første skoledag 03.januar!