Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Eksamensdatoer for 10. trinn våren 2019

Alle elevene på 10. trinn kommer opp i et skriftlig fag og et muntlig fag til avsluttende eksamen våren 2019.

Brukerundersøkelsen 2019

Foresatte til barn i SFO og skole er invitert til å svare på brukerundersøkelsen. I perioden 13. februar til 5. mars kan du si din mening om forskjellige forhold ved skole- og SFO-tilbudet i Bergen.

Ny postadresse og epostadresse til Skranevatnet skole

Bergen kommune er i gang med en stor digital omlegging og vi har nå tatt i bruk Bk360 som blant annet er et digitalt arkivsystem.

Kultur og fritidstilbud på Ytrebygda kultursenter våren 2019

Det er fremdeles ledige plasser på flere av kultur og fritidstilbudene til Ytrebygda kultursenter denne våren.

FN's sikkerhetsråd

I dag har FN's sikkerhetsråd møte i Kultursalen på Skranevatnet skole. 9. trinn har satt seg inn i konflikten i Jemen og skal i dag representere ulike land i sikkerhetsrådet.

Nye leker på småtrinnet

Det er kjøpt inn nye leker til bruk på småtrinnet. Det er FAU som har bevilget midler til dette etter søknad fra elevrådet. Takk til FAU som bidrar til å skape positive aktiviteter for elevene våre!

Mobbeombud

Fra august 2018 har barnehage og grunnskole også fått et mobbeombud.

Planleggingsdag fredag 7. september 2018

Vi minner om at det er planleggingsdag for hele personalet på Skranevatnet skole fredag 7. september 2018. De betyr at både SFO og skole er stengt denne dagen!

(03.09.2018)

Sommerferie på SFO

Da tar store og små på SFO en velfortjent ferie. Vi har hatt en flott uke med tur til Storinden, bollebaking, vi har laget grønnsakssuppe, vært på aktivitetsdag med de andre SFOene i Ytrebygda på Søråshøgda skole, laget stort fellesbildet, og ikke minst hatt mange kjekke aktiviteter ute på skolen. Vi ønsker dere alle en riktig god sommer, og velkommen tilbake 1.august.

(29.06.2018)