Gå tilbake til:
Du er her:

LEIRSKOLE FOR 6. TRINN I HÅLANDSDALEN - DAG 1

Mandag morgen dro spente elever og lærere til Hålandsdalen for ei spennende uke på leirskole!

Klokken 08.00 dro en spent gjeng 6. klassinger avgårde til Hålandsdalen med buss. Det ble en trivelig busstur med hyggelig prat og sang. Etter halvannen time ankom vi leirskolen og spente elever gikk av bussen og ble godt mottatt av Anne, rektor ved Hålandsdalen leirskole. Vel fremme ble elevene innlosjert på rommene sine og møtte i ungdomshuset til briefing og undervisning. Dagens undervisning handlet om vær og værmeldinger. 

Etter en god lunsj klokken 13.00 var det tid for dagens første aktiviteter. Ute blant leirskolens mange flotte bygninger og fasiliteter ble elevene delt inn i grupper på tvers av skolene. Disse gruppene gikk mellom 7 stasjoner laget for å fremme samarbeid. Disse stasjonene var både spennende og utfordrende. Det var mange som syns det var kjekt å bli litt bedre kjent med elevene fra Nygårdslien skole.

Etter stasjonene ble elevene instruert i hvilke oppgaver bordgruppene deres har i løpet av leirskoleuken. Disse inneholder å rydde av alle bordene etter måltidene, heise og senke flagg, mate fugler osv. Etter litt fritid var det et godt middagsmåltid, rominspeksjon gjennomført av de fire lærerstudentene Nygårdslien har med seg og en liten historieundervisning om hvordan både ungdomshuset og de andre gårdsbygningene kom til Hålandsdalen leirskole. Spente elever la seg fint til sengs og gleder seg til å ta fatt på tirsdagens skiutflukt. Da skal vi busses litt høyere opp hvor det er litt mer snø.

Bilde 12
null
Bilde 11
null
Bilde 10
null
Bilde 9
null
Bilde 8
null
Bilde 7
null
Bilde 6
null
Bilde 5
null
Bilde 4
null
Bilde 3
null
Bilde 2
null
Bilde 1