Gå tilbake til:
Du er her:
Vi gleder oss til skoleplassen fylles opp av elever igjen!
Skoleplassen i juni
Bilde: Storetveit skole

God sommer og velkommen til skoleåret 2020-2021

Elever og lærere har nå tatt en velfortjent ferie. I artikkelen kan du finne ut mer om oppstart nytt skoleår, fridager, foreldremøter, skolens satsingsområder og annet praktisk.

Oppstart blir mandag 17. august med oppmøte på skoleplassen:

  • 8. trinn møter kl 8.30. 
  • 9. g 10. trinn møter kl 11.30 

skolens hjemmeside finner dere oversikt over fridager. 

På Storetveit skole er målet at alle elevene skal få være en del av et trygt læringsfellesskap preget av mangfold, toleranse og og gode relasjoner. Til høsten vil både 8. og 9. trinn jobbe etter ny læreplan, og vi gleder oss! Den nye læreplanen vil hjelpe oss til å bli enda bedre på å få til en vurderingskultur som fører til at alle elevene opplever mer motivasjon, mestring og tro på seg selv.  På Storetveit gir vi bare karakterer to ganger i året, slik opplæringsloven krever. 

Våren 2019 begynte vi et samarbeid med Forandringsfabrikken, og vi har lært mye om hvordan vi kan forandre med varme. Det vil vi fortsette å jobbe med også i år. Det handler blant annet om å ta elevene på alvor og ha tro på dem.

Tradisjonen tro, har vi foreldremøtene tidlig i høst. Vi må komme tilbake til hvordan vi skal holde møtene når vi ser hvordan korona-situasjonen i Bergen er i høst. Mest sannsynlig kan bare en av foreldrene komme. Det kan også være at vi må fordele det over flere tidspunkt på kvelden. Hold av datoen allerede nå:

  • 8. trinn: tirsdag 25. august

  • 9. trinn: onsdag 26. august

  • 10. trinn: torsdag 27. august

 

Tidene på timeplanen fortsetter som i fjor: 

  • Mandag - tirsdag 8.15 - 13.05 

  • Onsdag - fredag 8.15 - 14.20.

 

Vi ser frem til å samarbeide med dere for å gjøre neste skoleår best mulig for alle elevene og ønsker hver enkelt av dere en riktig god sommer!

 

Med vennlig hilsen

lederteamet ved Storetveit skole

 

Eli Handeland - rektor

Brede Sømoen - avdelingsleder 8. trinn

Lars Skalle - avdelingsleder 9. trinn

Monika Solvig - avdelingsleder 10. trinn