Gå tilbake til:
Du er her:

Om oss

Toppe aktivitetshus er en møteplass der en kan treffe andre som gjør livet mer innholdsrikt og meningsfullt. Aktivitetshuset er et lavterskeltilbud for innbyggere i Åsane bydel med psykiske plager.

Det er viktig for den enkelte å ha tilgang til sosialt samvær, kultur- og fritidsopplevelser. Aktivitetshuset ønsker å være en tilrettelegger for dette.

Vårt mål er at vi sammen skal vi jobbe for å skape et sosialt fellesskap i trygge omgivelser, gi mulighet for vekst og utvikling, og etablere kontakt med nærmiljø og kulturtilbudene i Åsane.
Vi holder til i landlige omgivelser på Toppe, Sollsmittet 42, i et koselig gammelt hus som i gode gamle dager var en liten grendaskole. Der har vi hobby/arbeidsrom for ulike aktiviteter, kjøkken med stor spisekrok, stor stue for sosialt samvær, og stor og fin uteplass. På Toppe Aktivitetshus er vi 5 ansatte.

Aktivitetshuset tilbyr en rekke ulike aktiviteter som sosialt fellesskap, lunsj/middag, turgruppe, trening i gymsal, bading, bowling, keramikk, maling, bordtennis, biljard, brettspill, kortspill, diverse former for håndarbeid, teater, kino, kafebesøk, utstillinger etc.

Vi har en egen minibuss, som vi bruker flittig til ulike aktiviteter og turer, etter avtale tilbys også transport til og fra Aktivitetshuset.

Tilbudet på Aktivitetshuset er gratis, men den enkelte bruker må betale for måltidene, henting med bussen, og evt. aktiviteter utenfor huset.
Toppe Aktivitetshus holder også åpen på kveldstid en dag i uken.

Det legges stor vekt på brukermedvirkning for videre utvikling av tilbudet. For å ivareta brukernes interesser og behov, har vi et eget brukerråd. Vi har felles morgenmøte, hvor faste arbeidsoppgaver blir fordelt, og planlegging av dagen i henhold til månedsplanen.

Åpningstider:
Mandag 10.30 – 14.30 og 1500 - 1900
Tirsdag 10.00 – 14.30
Onsdag 9.00 – 15.00
Torsdag 9.00 – 14.30
Fredag 9.00 – 14.30

Ukentlige aktiviteter:
Tirsdag 1200 - 1300 Gym i gymsalen på Åstvedt DPS
Onsdag 1400 - 1500 Svømming i oppvarmet vann i svømmehallen ved Vestlandsheimen.
Torsdag 1100 - 1400 Bowling på Sandsli Bowlingssenter

Dersom du ønsker å bli bruker av Aktivitetshuset, og for å finne ut om dette er noe for deg, er du hjertelig velkommen til å henvende deg til oss for en samtale og omvisning.

Våre telefonnumre er nå:

5556 5761/62 og mobilnummer 9450 1613