Gå tilbake til:
Du er her:

Treffstedet - Aktivitetshus avdeling psykisk helse Fyllingsdalen

Et møtested der mennesker i felleskap kan skape trivsel, få tilhørighet og hjelpe hverandre.

Sosialt samvær og aktiviteter
På Treffstedet kan du komme innom for treffe andre, ta en kopp kaffe/te, en matbit, lese avisen eller drive med hobbyaktiviteter og sang/musikk. Du kan også delta på turer og ulike aktivitetsgrupper tilknyttet Treffstedet (se ukeplan). Tilbudet er uforpliktende og det er opp til hver enkelt å velge ut det som passer, alt etter behov og dagsform.

Vår visjon

«Sammen om ansvaret»

På Treffstedet jobber brukere og personalet sammen for å skape et sosialt felleskap i trygge omgivelser, gi mulighet for vekst og utvikling, og skape kontakt med nærmiljøet gjennom aktiviteter. Vi legger vekt på brukermedvirkning i de daglige gjøremålene på Treffstedet, så vel som medbestemmelse i Brukerråd og Allmøter.

Hvordan komme i kontakt med Treffstedet
Dersom du lurer på om Treffstedet kan være noe for deg, kan du ta kontakt direkte med oss for mer informasjon og eventuelt avtale tid for en samtale og omvisning på Treffstedet. Det koster ingenting å bruke Treffstedet, men en må betale kostpris på mat og hobbymateriale som benyttes, og en egenandel ved eventuelle arrangementer/turer. Ønsker du mer info, se kontaktinformasjon eller ring 55 56 29 80. 

Hvis du vil lese mer om organisering og drift av Treffstedet, finner du mer informasjon om dette under menypunktet "Om oss".